in ,

Mától fogva ingyen utazunk a BKV járatain! Tégy Te is így!

Mozgalom indult…

Karácsony Gergely megígérte, hogy miden 14 év alatti budapesti ingyen utazik. Aztán kijelentette, hogy “ja, nem!”. Tehát át lettünk b*szva. Mindannyian! Minden budapesti! Mi ezt tudtuk, és szóltunk előre, sokan is olvasták, nagyon sokan, de mégsem hallgattak ránk elegen.

A 14 éven aluliak bizony nem utaznak a jövőben sem ingyen a BKV járatain! E helyett a Gyurcsány báb, Karácsony Gergely kijelentette, hogy a 6 éveseknek járó ingyen utazást kiterjesztik 7 éves korig! BRAVÓ!

Nem baj, mi ezentúl ingyen utazunk a BKV-n!

Hétfőtől a BKV járatain a következőt fogjuk tenni:

Először is nyomtasd ki ezt a jegyet, majd mutasd fel a kallernak:

Képtalálat a következőre: „ingyen bkv”

Mivel ez egy liberális város, ezért mindenki azt képzel magáról, amit csak akar. Amennyiben valaki férfi létére egy afrikai leszbikus nőnek gondolja magát, akkor az, vagy ha ő most trolibusznak képzeli magát, akkor az! Ez a szabadság, nem? Innentől kezdve pofon egyszerű minek képzeljük magunkat hétfőtől: 6 éves gyereknek! Bemondjuk a kallernak, és máris ingyen utazunk! A kaller tiltakozása esetén pedig pereljük be a jegykezelőt és a BKV-t is, majd forduljunk a TASZ-hoz, meg az LMBT mozgalmakhoz, hogy sérültek a jogaink: a siker garantált!

Jó szórakozást!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Dugódíj: Demszky megálmodta, Tarlós meggátolta, Karácsony bevezeti – Gratulálunk Budapest!

BOTRÁNY! Egy parkolóban fogja meggyalázni az 56-os hősöket Karácsony Gergely! Egy parkolóban!!!