in , ,

Második nyílt levél Kolosi Péternek, az idén 20 éves RTL Klub nevű “agymosoda” programigazgatójának

Kedves Péter!

Kedves Péter!

Mindig élvezettel nézem a családellenes műsoraitokat, valamint a sci-fi-be illő esti híradókat. Őszintén sajnálom Szellő István és Erős Antónia hírfelolvasókat, bár van az a pénz, amiért felolvassák ezt a töménytelen hazugság áradatot.

RTL híradónézés közben mindig valami fantasztikus érzés fog el, mintha egy Star Trek, vagy Star Wars mozit néznék. Igazi Sci-fi.

Az utóbbi napokhoz különösen gratulálok kedves Péter!
Sikerült ugyanis egy tökéletesen Soros – csicska csatornává változtatni a tévédet.
Mintha eddig nem lett volna az.

Híradóitok már már tényleg a Sci-fi határait is feszegetik, de szerintem meg is haladják azt: sikerült új műfajt teremteni. Ehhez külön küldjük újságírói gratulációnkat (ja azt nem küldhetjük, mert a MÚOSZ szerint egy újságíró csak baloldali lehet), hiszen minden szakmai műfajt, és etikettet áthágtok! Nagyszerű teljesítmény. Ezt az állandó „minőséget” immáron 1997 óta maradéktalanul teljesítitek. Örök hála!

Péter! Mi lenne ha megpróbálnátok a választásokig azt játszani, hogy nem hazudtok? Pl. egy-egy napra elfeleditek a „mészároslőrincezést”, „habonyárpádozást”, „rogánantalozást”, „orbánviktorozást”, „kisvasútazást”, „matolcsygyörgyözést”, „stadionozást”, és beszámoltok mondjuk az ország valódi történéseiről? Jaa, hogy az nem fog menni? Nem azért fizetnek, mi?
Mindenestre mi további kellemes Soros -propagandahírgyártást kívánunk Neked!
Még több „spontán” Soros interjút a képernyőre!

Hajrá Kolosi, Hajrá Soros!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

u.i.: Nagyon remélem, hogy Karácsonykor sikerül leadni az összes Reszkessetek Betörők részt! Véletlenül se legyen semmilyen Karácsonyra, Jézusra, kereszténységre utaló műsor. Eszetekbe ne jusson!!!! Még megsértitek mások érzékenységét! Ja és a Drágád add az életed második részét se felejtsétek ki!

 

A szélsőliberális Schilling Árpád egyetlen támogatható mondata…

Így fogadta Orbán Viktor az állami vezetőket Budapesten – videó