in ,

Máris kegyetlenül széttrollkodták a kormányellenes dr. Gődény videóját! – Videó

Fábos György alkotása

Szögezzük le előre, hogy senki sem kérte dr. Gődényt, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva önjelölt módon mindig a kormánnyal szemben foglaljon állást. Mégis ezt teszi. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a videóit az elejétől fogva nézzük ennek a szélhámosnak. Először kezdte azzal, hogy az egész járványt bagatellizálta, és azt sejtette, hogy a vírus nem létezik. Jött a videóiban azzal, hogy ennyien meg ennyien halnak meg influenzában, és a halottak közül azokat is koronavírusosnak nyilvánítják, akik nem is a vírustól haltak meg, amit különböző nemzetközi másik szélhámos, magát orvosnak hazudó alakok cikkeivel próbált igazolni. Leegyszerűsítve: Gődény a kezdetektől fogva tagadja a vírus létezését (ha nincs vírus, akkor hogy tudta a szegedi tudományegyetem kimutatni a vírus genomját?), ha nem is mondja ki konkrétan, minden videója erről szól. Ha nincs vírus, hogy mutatták ki a DNS-ét magyarok, ha nincs vírus miért omlott össze az olasz, a spanyol, a francia, a brit és az amerikai egészségügyi rendszer?

Erről a lázításról szól a legutóbbi maszkviselés értelmének kétségbevonása is. Aljas módon arra buzdít, hogy ne viseljünk maszkot, persze közben kijelenti – hogy ne lehessen perelhető –  hogy betartják a szabályokat, tehát mégis hordják, ezért kérdőjelet rajzoljanak a maszkra. Orvos (egyébként nem is orvos, hanem gyógyszerész) létére nyíltan a kormány ellen, az Operatív Törzs, meg az önkormányzatok rendelkezései ellen lázít. Mi ez ha nem aljas, és felelőtlen viselkedés? Több szót nem is ér meg ez az egész, nem is írnánk róla, ha nem néznék meg annyian ennek az embernek a megtévesztő videóit.

Egyébként pedig röviden a maszkviselésről: nem kell túl nagy szakembernek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy a maszk hordása hasznos. Ha egészséges vagy, és nincsenek tüneteid, attól még lehetsz hordozó, és átadhatod olyannak a betegséget, aki viszont kórházba kerülhet, és akár meg is halhat. Ha maszk van rajtad, és tüsszentesz, köhögsz, a maszkba tüsszentesz, és köhögsz, tehát akadályozod, hogy az utcán, vagy a boltban (ahol egyébként kötelező hordani, éppen ezért) átadd valakinek a vírust cseppfertőzés útján. Ha a másik is hord maszkot, akkor két egymással szemben álló maszkot hordó embernél mindkettőre érvényes a fenti megállapítás. Azt mondják sokan, egészséges ne hordjon maszkot: honnan tudod, hogy egészséges vagy? Tünetmentesen is lehetsz hordozó!! A maszk másik hasznossága: ha valaki rád köhög, rád tüsszent, megakadályozhatja, hogy az orrodba, vagy a szádba kerüljön a vírus. Akin szemüveg van, az még inkább védett, merthogy bizony szemen át is be tud jutni a vírus a szervezetbe. Tehát a maszkviselés hasznos! Meg úgy egyébként sok helyen kötelező is! Éppen ezért.

 

 

Fábos Györgyöt is megihlette dr. Gődény, és a “doktor úr” videójára meg is jött a megtrollkodott válasz videó.

(Videó: Fábos György)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Negyven új járművet kapnak a hősiesen helytálló mentősök

Civil kör: A bolsevista Gyurcsány beszél bolsevizmusról? – Videó