in , , ,

Nagy a baj! – Már „készül” az Európai Egyesült Államok – mutatjuk

Mutatjuk

Alattomosan, sunyi módon, de azért észrevehetően már készül a Háttérhatalom nagy álma, az Európai Egyesült Államok. Csak röviden, de tényszerűen bemutatjuk hogyan.

 

Bevándorlási Ügynökség

Ezzel a szenzációs húzással akarják kihúzni Európában minden nemzetállam alól a saját határvédelem jogát, és a saját nemzeti szuverenitás megőrzésének lehetőségét.
A Európai Bevándorlási Ügynökség valósítja meg minden európai tagállam teljes szuverenitásának feladását. Nem rendelkezhetnek többé saját államhatáraik felett. Ezzel de facto az államiság is megszűnik.

 

Európai Ügyészség

Az a tagállam, amelyik csatlakozik az Európai Ügyészséghez, jó ha tudja, feladja saját szuverenitásának másik sarokpontját, az igazságszolgáltatást. Amelyik tagállam csatlakozik az Európai Ügyészséghez, azon tagállamok számára központilag fogják Brüsszelből eldönteni politikai alapon, hogy pl. melyik politikust iktassák ki a közéletből, mindezt központilag. Aki egy kicsit is nemzeti, vagy jobboldali, azt könnyedén, mindenféle koncepciós eljárásokkal az EU központilag eltávolítja a politikából! Ami egykor Moszkva volt nekünk, az most Brüsszel.

Na, kedves magyarok, ezek a kilátások.

Aki ennek itthon Magyarországon tapsol (pl. aki aláírja az Európai Ügyészséghez való csatlakozási igényt), az saját hazájának kivégzéséhez járul hozzá. Gratulálunk, tisztelt ellenzéki szavazók!

 

mindenszo.hu

Nem stadion! – Ötéves cél lett Budapest összes földútjának leaszfaltozása

Ünnepi hangulat a HVG-n – A HVG.hu olvasói kiírtanák a jobboldaliakat, mint a „patkányokat”