in

Magyarok, figyelem! Valami készül: kétnapos kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz és a KDNP

ESZTERGOMBAN INDÍTJÁK AZ ŐSZI POLITIKAI SZEZONT A KORMÁNYPÁRTOK POLITIKUSAI

– A parlament őszi ülésszakának kezdetén – a szokásoknak megfelelően – a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20–21-én Esztergomban – árulta el közösségi oldalán Kocsis Máté.

 

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott.

Háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni!

– Háborúpárti brüsszeli vezetés helyett békepárti vezetést akarunk! Meg kell akadályoznunk, hogy az elhibázott szankciókkal gyengítsék az európai gazdaságot! Békét kell teremteni Európa határainál, és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni! Szerintünk nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete! Meg kell védeni a közös határokat, és támogatni kell a családokat! A brüsszeli kettős mércét meg kell szüntetni! – sorolta fel a kormánypártok legfontosabb követeléseit Kocsis Máté.

Szerinte erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni Brüsszelben.

– A változást akaró erőkkel Európában együtt kell működnünk, miközben itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk! – jelezte a frakcióvezető.

– Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel! – üzente a kormánypárti politikusoknak Kocsis.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Na, ez szemétség a magyarokkal szemben – Magyarországon is tetten érhető a céges nyerészkedés

Ez a szomorú valóság – Novák Katalin: Európában egy olyan ország sincs, ahol elegendő gyermek születne a népesség fenntartásához