in ,

Lovast a nemzetközi Hálózat, a halála utána máris elkezdte lejáratni. Ezt ismerjük, a Hálózat világszerte ezt csinálja. Akkor tehát mi történt Lovas Istvánnal?

néhány érdekesség

Néhány gondolat Lovas István haláláról:

 

Lovas István blogján, a lovasistvan.hu -n utoljára június 9-én tett bejegyzést. Ha visszanézzük, minden nap nagyon sokat írt a blogjába, tehát 9-e este történhetett vele valami.
A blogjában milyen különös éppen a Bilderberg titkos csoportról írt. Különös.
Az utolsó blogjában éppen említi, hogy ezt követően feltörték az email fiókját, és hazai politikusoknak írogattak a nevében fenyegető hangnemű leveleket, amit Lovas megírt, hogy nem ő volt.

Ennyi tudunk.
Ami várható:

Kijön hamarosan a hivatalos közlemény, hogy „hirtelen szívmegállás”, „szívroham” okozta Lovas István halálát. Ebben szinte biztosak vagyunk.

Tehát összefoglalva: Lovas István, egy fiatal korában sokat sportolt, mindig egészséges kőszikla, most egy email feltörés miatt hirtelen szívrohamot kap, és meghal. Reális…hogyne.

És most születnek a lejárató cikkek a liberális médiából, Lovas István múltjából, jönnek a „bűnesetek” és más kamuk. Ezt már ismerjük. Nemzetközi módszer ez. A Hálózat nemzetközi, lejárató módszerei!

 

PINTÉR SÁNDOR: ÉBRESZTŐ!

mindenszo.hu

Nemzeti ikon volt

Ilyen volt Trump és Kim Dzsongun sajtótájékoztatója (videó)