in ,

Liberális véleményterror az LMP-ben: kritikát fogalmazott meg az LMP-s politikus az ellenzéki összefogással kapcsolatban, ezért felfüggesztették a tagságát

Úgy tűnik, nagyon nehezen bírja a kritikát – különösen házon belül – az ellenzék.

Úgy tűnik, nagyon nehezen bírja a kritikát – különösen házon belül – az ellenzék. Az LMP-ben tizenhárom éve politizáló Hajdu Máriának a tagságát ugyanis egy teljesen jogos felvetés miatt függesztették fel, ami történetesen az volt, hogy kritizálni merte a Momentum ifjú titánját, Hajnal Miklóst.

Mondj igazat, betörik a fejed – 13 év után felfüggeszti a tagságomat az LMP!

– kezdi Facebook-posztját Hajdu Mária, akinek tagságát a pártja felfüggesztette egy Facebook-poszt miatt, amiben arra volt kíváncsi, hogy a budapesti Hegyvidék momentumos jelöltje, Hajnal Miklós ugyan miért gondolta, hogy megteheti azt, hogy végzettségéről hazudik, és azt állítja, hogy közgazdász, amikor nem végezte el az ehhez szükséges iskolát. Hajdu szerint Vadász Gábort kellett volna indítani, aki szintén momentumos, de az LMP-s politikus szerint tisztességes. Posztjában kitér arra is, hogy nem ezt várta a pártjától:

 

Fegyelmi eljárást indított ellenem az LMP. 13 éve alapítóként azért hoztuk létre ezt a pártot, hogy bebizonyítsuk, lehet máshogy politizálni, tisztességesebb, tisztább és igazabb közélet megteremtéséért küzdöttünk. A szekértábor-logika meghaladását tűztük ki célul. Szomorú látni, hogy ezeket az elveket, amelyeket én máig vallok, a párt elfeledte, és egy rövid távú cél érdekében elvtelenül feladta.

Egyébként a Hegyvidék volt az a budai választókerület, ahol az ellenzéki előválasztáson Hajnal le tudta győzni a DK jelöltjét, Komáromi Zoltán háziorvost, aki most az MZP-csapatban egészségügyi előadó.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Na, már magyarázkodnak! Tagadja az Amnesty International, hogy külföldi újságírókat manipuláltak volna

Agyhalál – Ez még azt sem tudja, mikor tartja a saját évértékelőjét! Erre kéne az országot bízni? Videó