in ,

Liberális klímarettegés világhírességekkel – Milliárdos celebek, címeres ökonácik luxusjachtokkal és magángépekkel veszik fel a küzdelmet a globális felmelegedéssel szemben

Jujj de jó lesz, rettegjünk együtt!

US President Barack Obama speaks during a discussion on climate change with actor Leonardo DiCaprio (R) and climate scientist Katharine Hayhoe (C) during the “South by South Lawn” (SXSL) festival at the White House on October 3, 2016 in Washington, DC. (Photo by Mandel Ngan / AFP)

Képmutatás a javából.

Barack Obama, Leonardo DiCaprio, Mark Zuckerberg, Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Nick Jonas, Harry herceg és még sokan mások is részt vesznek azon az eseményen, amelyet az amerikai techóriás, a Google szervez a héten.

A háromnapos rendezvényt, az ún. Google Campet Szicília szigetén, a Verdura Resortban tartják, ahol legfőképp a globális felmelegedés és a környezetvédelem lesz terítéken.

Csakhogy a milliárdos celebek, címeres ökonácik nem adják lejjebb az igényeiket, környezetkímélőnek egyáltalán nem nevezhető luxusjachtokkal, magánrepülőgépekkel veszik be a dél-olaszországi szigetet. Lapinformációk szerint sokan már megérkeztek az exkluzív eseményre, hiszen negyven business jet már le is szállt a palermói repülőtérre, de hozzáteszik azt is, hogy a szervezők összesen 114 darab luxusrepülőgépet várnak, vagyis páran még mindig nem értek oda az eseményre.

Arról sajnos nincs információ, hogy a kikötőkbe eddig hány luxusjacht kötött ki, s hogy hányat várnak még, de biztosak vagyunk benne, hogy például az adókerüléséről is méltán híressé vált Bono nem egy lélekvesztővel érkezik a Google rendezvényére.

Minden a globális felmelegedésről fog szólni, ez lesz a legfőbb topik ebben az évben

– fogalmazott a New York Post egyik forrása, majd hozzátette: a luxusszeánsz cirka 20 millió dollárjába fog kerülni az amerikai techóriásnak.

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vadon Jani egy ökonáci – A Rádió1-en kijelentette, hogy Trump és Bolsonaro egy idióta

BRÉKING! Terrortámadás Stuttgartban! Fényes nappal egy machetével kaszaboltak le egy férfit – Videó