in ,

Létrejött a Miniszterelnök Katonai Irodája

Az új szervezeti egység többek között a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok megvalósulását kíséri figyelemmel.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Rogán Antal irányítása alá tartozó hivatal működésének és felépítésének részleteit tartalmazó utasítások jelentek meg a legutóbbi Magyar Közlönyben. A Telex vette észre, hogy a kormányzati szervezeti ábrán megjelent egy új szervezeti egység is, a Miniszterelnök Katonai Irodája.

„A miniszterelnök munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében Miniszterelnöki Iroda, Miniszterelnöki Programiroda, és mostantól Miniszterelnök Katonai Irodája működik. A miniszterelnök pedig közvetlenül irányítja a Miniszterelnök Katonai Irodája vezetőjének tevékenységét” – írta a Közlöny.

Az iroda tevékenységéről azt írták: „a Miniszterelnök Katonai Irodája ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatokat, valamint

figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását.”

Korábban döntöttek a Védelmi Igazgatási Hivatal felállításáról

A portál felidézte, hogy a kormány arról már szeptemberben hírt adott, hogy megalakul a Védelmi Igazgatási Hivatal, amelynek célja az ország biztonságának fokozása, a védelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó igazgatási feladatok, valamint az összkormányzati felkészülés összehangolása a válságkezelés és a különleges jogrendi feladatellátásánál.

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Bayer Zsolt világosan fogalmaz: a szlovák külügyminiszter mondandója egy nagy rakás szar

Tibi atya keményen kiosztotta a provokátor, szélsőbaloldali, anarchista noÁrt