in ,

„Lesz vízágyú, lovasroham, könnygáz és szemkilövetés is?” – kérdezte egy kommentelő Dobrevet október 23-ról

A DK szövetségesei közül csupán két párt válaszolt arra, hogy ők is utcára hívják-e szimpatizánsaikat, de a Jobbik hangsúlyozta, csakis hazánk függetlensége iránti tiszteletből vonulnak ki.

Utcára! – adta ki a jelszót a minap Dobrev Klára. A DK EP-képviselője és árnyék-miniszterelnöke szerint ugyanis eljött az ideje, hogy október 23-án mindannyian tiltakozzanak. „Csendben vagy határozottan, de utcára magyar!” – fogalmazott. Kíváncsiak voltunk, hogy az ellenzéki pártok és Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma eleget tesz-e felhívásnak, és tagjaikkal, szimpatizánsaikkal utcára vonulnak-e, ezért megkérdeztük őket erről.

Másokat is biztatnak

Az MSZP azt válaszolta, ők egyetértenek a pedagógus szakszervezetek jogos követeléseivel, az oktatást nemzeti ügynek tekintik. „A szolidaritás és az összetartás most a legfontosabb, éppen ezért ott leszünk az október 23-án 16 órára tervezett Szolidaritási tüntetésen és másokat is arra biztatunk, hogy csatlakozzanak” – írták.

A jobbikosok is reagáltak megkeresésünkre. Közölték, ők október 23-án csakis hazánk függetlensége iránti tiszteletből vonulnak utcára. „Konzervatív pártként egy nemzeti értékeinket és hőseink örökségét ápoló független, modern Magyarországot kívánunk építeni, ezért a nemzeti ünnepen nemcsak a bátorságról és hősiességről emlékezünk meg, hanem kiállásunkkal

támogatjuk a tiltakozó pedagógusokat, diákokat és szülőket is”

– fogalmaznak.

A többi párt nem válaszolt a levelünkre, de a honlapjukon sem adnak instrukciót október 23-ról olvasóiknak, érdeklődőiknek, feltehetően más csatornákon értesítik őket a helyes magatartásról.

Támogatók és beszólók

Dobrev Facebook-oldalának legtöbb kommentelője természetesen támogatta, biztatta a DK-s politikust: „Hívd utcára a népet,  Klárika!!, Hajrá DK!, Gratulálok, aranyos Klárikám, Ott leszünk, Szépen ünnepeljetek, indulás a Kossuth tér. A legszebb névnapom lenne!, Klárikához hol lehet csatlakozni annak aki szeretne?” – írják. más feltette a kérdést, hogy miért kell addig várni, a forradalmat nem szokták bejelenteni!

De volt olyan kommentelő is, aki megkérdezte a politikust: „Lesz vízágyú, lovasroham, könnygáz és szemkilövetés is? Esetleg egy családfakutatás sem ártott volna a bejelentkezés előtt”.

 

 

(Almási B. Csaba, mandiner.hu)

 

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Megszólalt a bűnöző – Futóbolondok: Gyurcsány csicskája szerint Kárász Róbert egy fidesz-csicska

Botrányos videót tett közzé az amerikai nagykövetség! Videó