in ,

Lendületben a Barátok Közt sztárja – Hadházy után az áruló Dévényinek is nekiment Bognár Zsolt színművész

A világnézeti sasszékirály krokodilkönnyei

Dévényi István sorait olvasva már-már szipogva nyúlunk a zsebkendőnk után, hogy a csúnya Fidesz, vagyis az ÓÓÓÓbán módosította Büntetőtörvénykönyv újságírókra vonatkozó törvényi tényállását a becsületsértés és a rágalmazás vonatkozásában. A Magyar Hang harsonása azon kesereg, hogy amikor a jobboldali tollforgatók „báncsák” a szűzi és ártatlan balos skiblereket és azok politikusi védenceit, akkor a jövőben nem lesz Bíróság, aki elítélhetné a gaz ellent a számukra sérelmezett jobboldalról érkező tényállítási tévedésekért, becsület sértő megjegyzésekért. Nevesít is az avatott szakértő, mégpedig Vona Gábort, Hadházy Ákost és a füttyös Juhász Pétert, mint alaptalanul bántalmazott mimózákat.

Dévényi azt írja, hogy

Nehéz most nem arra gondolni, hogy a Fidesz, a kormányzati nyilvánosság janicsárjait menekíti a becsületsértésről, rágalmazásról szóló paragrafus megtoldásával.

Na persze! Ugyan nem áll rendelkezésemre statisztikai összehasonlító adat a megnyert, illetve elvesztett perek vonatkozásában a jobb, illetve a baloldal tekintetében, de ne egy sértett politikai dezertőr siránkozása legyen már a zsinórmérték.

A Dunát el lehetne torlaszolni azokkal a sértésekkel, amelyekkel a baloldal akár csak a rendszerváltoztatás óta illette a konzervatív oldal képviselőit. Természetesen itt is, ott is születtek jogos elmarasztalások, bár sok esetben a jobboldali holdudvar szereplői nem is indítottak eljárást, mert köztudott, hogy évekbe telik egy jogerős ítélet kihirdetése. Az az állítás, hogy a kormányzati janicsárok menekítése lenne a cél, az meg olyannyira légből kapott Dévényitől, hogy el se hiszem egy magát mértékadónak gondoló szájából. Egyetlen példa, mert már lerágott csont, de Kocsis Máté személyének bu***ása az frankó és incsi-fincsi, ellenben Vona Gáboré az megengedhetetlen és ejnye-bejnye.

Ezzel csak aztt akarom mondani Dévényinek, hogy ne folyton revansot akarjon venni a G-nap eseményeiért a kormányon, hanem arról írjon inkább veretes publicisztikákat, hogy Arany János fülemiléjével ellentétben, hogy létezik az, hogy sok esetben „jobb felől üt, bal felől meg nem üt” a törvény fütyülő szigora?

Egyebekben pedig ne feledje, de sajnos egy olyan társaság tagja, akik a más szemében meglátják a szálkát, de a magukéban a gerendát sem, így ne papoljon konzervatív janicsárokról a jobboldaliakat illetően.

Nézzen körül a szobában, van ott elég Geréb Dezső és ha netán még tükör is van ott, akkor azonnal felismerhet egyet.

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Rezsicsökkentés eltörlése? A magyarok válasza az EU-nak: a kormány nem enged a rezsicsökkentésből

Bognár Zsoltnak Somogyi Zoltánról is van véleménye: „…a balos fazék körül mindig csak véletlenül felbukkanó Somogyi Zoltán”