in ,

Leleplező hangfelvétel: balhézni akar a baloldal a választások napján – Videó

„A választókörbe olyan embert kell küldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet” – mondja Lukács László György, a Jobbik alelnöke egy kiszivárgott hangfelvételen.

 

Lukács László György, a Jobbik alelnöke a Magyar Nemzet birtokába került felvételen arról beszél, hogy konfrontációt, balhét akar szítani a választás napján a baloldal – írja a Magyar Nemzet.

„Abba a körbe, amelyik számol, vagy mondjuk Karcagon, ahol az egyes választókör számolja az összes ilyet, oda olyan embert kell beküldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet” – hangzott el Lukács László Györgytől, a Jobbik alelnökétől a Magyar Nemzet birtokába került felvételen.

 

VIDEÓ:

 

 

 

 

Emlékezetes, hogy Bajnai Gordon még tavaly ismertette a 20k22 kezdeményezését, amivel a baloldal korábbi miniszterelnöke a Facebookon toboroz önkénteseket, akiket aztán a választás napján a szavazókörökbe delegálhatnak. A független kezdeményezésként bemutatott toborzásról a Magyar Nemzet pár napon belül megírta, hogy egy olyan alapítvány áll mögötte, amely Tordai Csaba nevére van bejegyezve. Tordai korábban államtitkár volt a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányban, jelenleg pedig a budapesti Városháza egyik irányítója.

Egyébként a Bajnai-féle csoport végül 27 ezer önkéntest tudott összegyűjteni. Mint most kiderült, a feladatuk a „balhézás” lesz, és nem az, hogy biztosítsák a választás törvényes lebonyolítását.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

A csávó teljesen fóbiás: Márki-Zay 27 perces beszédében 106-szor mondta ki Orbán Viktor nevét (videó)

Az RTL-en szavazásra buzdító Kisgrófó is kimondta: csak a Fidesz! (videó)