in ,

Legyen a következő MSZP-s miniszterelnök jelölt SAS JÓZSEF!

Miért is ne? Varga-Bíró Tamás ötlete zseniális

Rolex Laci csúfos bukását követően újabb mélységes mély poklot jár meg az MSZP. A mélységet nemcsak erkölcsi szinten (bár az erkölcsi mélység létezésüktől fogva jelen van. Tehát a Rendszerváltoztatás előtti időkből, mert ugye csak a név változott, az eszme, és a figurák, nem.) érték el, hanem már támogatásukat is tekintve, a számok tengerében is jól elmerültek. Mélybúvár legyen az illető, aki képes megtalálni az MSZP támogatottságát.

 

Támogatottság

Ma, a teljes választókorú lakosság körében az MSZP 8, tehát NYOLC százalékon van. Ez azt jelenti a pőre számok nyelvén, hogy 100 emberből csupán 8 hithű MSZP-s maradt. Horn Gyula híres egyik mondata ma is aktuális, amit egy lakossági fórumon mondott ivótársának, Szanyi Tibornak: „egyedül maradtunk, Tibor”.
Ez lenne az ő kőkemény listás eredményük jelen állapot szerint. Ha így megy tovább, az 5%-os bejutásért majd úgy kell küzdeniük 2018-ban, mint disznónak a jégen.

 

A 2017-es év honi politikai eseményeit tekintve kijelenthetjük, hogy a világ legjobb forgatókönyveit ma már nem Hollywoodban írják, hanem itt Magyarországon. Azon belül is a magyar ellenzék soraiban. A MSZP miniszterelnök-jelölt casting kálváriája egy Oscar-díj gyanús, műfaját tekintve tragikomédiába illik bele. Itt a forgatókönyvet maga az élet írja. Az ellenzéki lét keserű valósága.


Kari Geri

Megjött Rolex Laci után az új jelölt: Kari Geri. Annak rendje és módja szerint az ő érkezése egy rögtönzött „miafasznakvagyokénitttulajdonképpen?” gondolatsorral kezdődött meg, hála egy „hű”, lelkes képviselőtársának, aki Kari Geri Őszödi beszédét rögzítette, majd elküldte a sajtónak. ÖRÖK HÁLA! 😀
Érzésünk szerint „miafasznakvagyokénitt?” Kari Geri politikai léte sem lesz túl hosszú az MSZP-ben, mert ott lohol Geri háta mögött Fletó, a pusztító, a baloldali kalandor, a közélet terminátora, a kivégző, maga a megtestesült politikai annihilátor. Szóval Gerinek is hamarosan csengetnek.

 

A mindenszo.hu javaslata a következő MSZP-s miniszterelnök jelöltre

Teret engedve az emberi fantázia határtalan világának, Varga-Bíró Tamás, briliáns, Magyar Időkben megjelent cikkének a Felkészül: Sas József címet adta. Véleményünk szerint ez telitalálat!

Ezúton is csatlakozunk Varga-Bíró Tamás ötletéhez, és teljes mellszélességgel, vált vállnak vetve támogatjuk, hogy az MSZP következő miniszterelnök jelöltje (Kari Geri hamarosan várható csúfos eltaknyolása után) legyen maga a nagy nevettető, a kabaré-király, a humor Pápája, a rekeszizmok megkínzója, a poénok Napóleonja, Sas József!

Javaslat az MSZP-nek választási szlogenre: Sas József for president!

mindenszo.hu

Botrány!! A Szent Családhoz hasonlította a Pápa a „menekülteket”

(videó) Így hazudtok ti! – Teljes agymosás az RTL Klubbon Orbán Viktor Magyar Időkben megjelent cikkével kapcsolatban