in ,

Legközelebb megtanulsz viselkedni – Büdösszájú Tordai most megtanulja, hogy nem kell trollkodni a parlamentben: nem tudja kifizetni a 8 milliós büntit

Majd ha lesz időnk, sajnáljuk a képviselőt

Az ellenzéki előember most panaszkodik. A családtól kell kölcsönkérni, hogy ki tudja fizetni a 8 milliós büntetést.

 

A Párbeszéd parlamenti képviselője, Tordai Bence nehéz hónapok elé néz pénzügyileg, mivel négy hónapig csak a minimálbért kapja az országgyűléstől – írja a Blikk.

Bebútorozás és bevakolás nélküli élet

Hozzátették: életbe lépett a Kövér László által kiszabott, több mint 8,2 millió forintos pénzbírság, amit négy egyenlő részletben vonnak le Tordai fizetéséből. A képviselőt azért szankcionálták, mert márciusban mobiltelefonnal a kezében próbálta szóra bírni Varga Mihály pénzügyminisztert a Parlamentben.

„A minimálbér bruttó 167 ezer forint, a számlámra így a négy gyerekem után járó adókedvezménnyel együtt valamivel több, mint 110 ezer forintot utaltak” – mondta a lapnak Tordai. Hangsúlyozta: nemrég másik lakásba költözött családjával, amely egy „ideig nem lesz rendesen bebútorozva és bevakolva sem.” Sőt, emellett

minden halasztható kiadásról lemondanak, mondja, és nyaralni sem mennek.

„Nézem a számlámat, le fog merülni teljesen a következő hónapokban, a családtól és a barátoktól kell majd kölcsönkérnem” – tette hozzá.


 

Ez van, kicsi Bence! Majd megtanulod, hogy a parlament nem állatkert! Nem lehet ott majomkodni, ökörködni, CÖF-ögni, kreténkedni!

2 millió forintot keresel, ne panaszkodj! Most pedig ne csodálkozz, hogy kaptál egy 8 millás büntetést. Kretén voltál. Ennyi.

Legközelebb megtanulsz viselkedni.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal!

Szépen nyugodjon le az ellenzék – Iskolanyitás: alaptalan volt a riogatás, rendben zajlik az érettségi is

Leleplező videó – Philip bemutatja a náci Jakab Pétert – Videó