in ,

Lackner tagadja a tagadhatatlant – Videó

Lackner Csaba közösségi oldalán reagált az esetre

Lackner Csaba közösségi oldalán reagált az esetre: A szocialista képviselő nem cáfolja, hogy ő szerepel a felvételeken, de szerinte a képfelvétel és a hozzá bejátszott hangfelvétel erősen manipulált, összevágott fércmunka, ami nem tükrözi a valóságot és a beszélgetés során a szájába adnak olyan állításokat, amelyeket sohasem mondott. Gajda Péter kispesti polgármester az ATV-nek azt mondta: nem ismerte fel a felvételen Lackner Csabát. Egy kampányvideóban azonban politikai támadásnak titulálta az esetet.

A lejáratás alapját szolgáló felvétel és a hozzá bejátszott hangfelvétel erősen manipulált, összevágott fércmunka. – Így reagált közösségi oldalán az MSZP-s Lackner Csaba a pénteken napvilágot látott felvételekre. Szerinte a beszélgetés során a szájába adnak olyan állításokat, amelyeket sohasem mondott. A politikus tehát nem tagadta, hogy ő szerepelne az anyagban.

Az Informátor mutatta be azokat a felvételeket, amelyeken a szocialista önkormányzati képviselő egy zacskó fehér port tart a kezében, amelyet kólának nevez.

Az átmulatott éjszakán üzletről és politikáról is szó esik. Lackner Csaba komoly korrupciós ügyekre is utal.

Lackner a kerület 7-es számú választókörzetében indul az ellenzéki összefogás jelöltjeként, plakátján az MSZP logója mellett támogatóként ott van a DK, a Párbeszéd és a Momentum is, emellett a városrész szocialista polgármesterének, Gajda Péternek a bizalmi embere. A felvételen arról is beszél, hogy az MSZP-s politikus kerületében hogyan működnek a gazdasági ügyletek.

Lackner Csaba arról is beszámol, hogy nagyjából négyszer annyit keres havonta, mint amennyi a bevallott jövedelme. A kispesti polgármester egy kampányvideóban politikai támadásnak nevezte az esetet. Gajda Péter szerint nem biztos, hogy Lackner Csaba látható a felvételen.

Kispest fideszes polgármesterjelöltje szerint viszont egyértelmű, hogy Lackner Csaba szerepel a felvételen. Dódity Gabriella hangsúlyozta: választ várnak a szocialistáktól arra, hogy mekkora összeggel károsították meg a kerületet.

A kispesti szocialisták is a baloldali összefogás színeiben indulnak a közelgő önkormányzati választáson. Gajda Péter a Karácsony Gergely vezette ellenzéki tömörülés jelöltje.

 

(hirtv.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Nem stadion – 125 éves impozáns épület újult meg Debrecen belvárosában

      Szerkesztőségi kiállás Borkai Zsolt mellett