in ,

Különös véletlen??? – Kritizálta Botkát, feltörték a lakását

Szabó Bálint, jogász, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjének lakását ismeretlenek dúlták fel.

Szabó Bálint az Origónak elmondta, hogy politikai okai lehetnek annak, hogy ismeretlenek feldúlták a lakását. A jogász szerint az egész egy megfélemlítő akció volt, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűnt el.

Szabó úgy véli, hogy az ügy mögött Botka László áll, hiszen a szegedi városvezető bukása után elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon azokon, akik korábban kritizálni merték. A jogász korábban többször is, élesen bírálta a volt MSZP-s miniszterelnök-jelölt tetteit.

Szabó Bálint.

Fotó: MTI Fotóbank

Tegnap reggel Budapestre utaztam, és amikor délután három órára hazaértem, nyitva volt az ajtó. A lakásban található iratok szét voltak szórva a lakásban”

– mesélte az Origónak Szabó, majd hozzátette, miután észlelte a helyzetet, felmérte a károkat, azonban ő maga is megdöbbent azon, hogy semmilyen érték nem tűnt el a lakásból.

A jogász szerint nem klasszikus betörés történt, hanem politikai indíttatásból kerestek ismeretlen személyek a céljaikra felhasználható dokumentumokat.

Azok az iratok, amik után kutakodhattak a lakásban, nem voltak ott”

– fogalmazott.

Fotó: MTI Fotóbank

Szabó Bálint szerint Botkának a lemondása után sok szabadideje és energiája lett, amit arra fordít, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon.

Szabó azt mondta, hogy ugyan nem tesz feljelentést az ügyben, mert nem tűnt el semmi a lakásából, azonban biztonsági cégével utánajár a dolgoknak, a lakásban található ujjlenyomatokat rögzíti.

A jogász korábban felszólította Botka Lászlót, hogy kezdjen tárgyalásokat azokkal, akiket az elmúlt években figyelmen kívül hagyott, így például a Szeviép-károsultakkal, a Cserepes sori piacosokkal vagy épp a Mars téri piac kereskedőivel. A férfi még egy petíciót is át akart adni a szegedi polgármesternek, aki azonban azt nem vette át.

(Bokor Gábor, 888.hu)

Neki lehet – Így épül Trump fala

Fosnak a románok – A románokat aggasztja, hogy Katalónia elszakadhat Spanyolországtól