in , ,

Külföldről fasisztázta Orbán Viktort Iványi Gábor lelkész

A forgatókönyv a szokásos

A forgatókönyv a szokásos:
vegyél egy ócska kollaboráns libsit, küldd el egy külföldi újságnak nyilatkozni, hogy itthon  hivatkozási alap lehessen: “Na ugye, már a New York Times is megírta…”
Most is pontosan ugyanez történt, nagyjából 30 éve így cseszegetik a libsik a nemzeti kormányokat, és politikusokat. Azt hiszik a libsik, hogy ez így majd nagyobbat üt itthon. Ez a látszat.
Valójában bolhafingről van szó.

A minap egy közéletre teljesen hatástalan, jelentéktelen figurát, Iványi Gábor lelkészt futtatták meg a New York Timesban, hogy Orbánozzon egy kicsit.
Ezt tudta sivalkodni a lelkész:  Amikor a rendszerváltás előtt valamennyivel először találkoztak Orbánnal, ugyanazt akarták – idézte fel Iványi a New York Timesnak, majd hozzátette: „De ő most már egy szélsőjobboldali, fasiszta pártot vezet”.

Helyben vagyunk. Ismét a nácizás, és fasisztázás. Ez már rettentő unalmas. Ha nincsenek érveid valaki ellen, fasisztázd le. Meg is tették. Látszik, hogy Iványi elvtárs anno SZDSZ-es képviselő volt. Mit sem változott. Ma már semmi súlya sincs a közéletre, de most őt tudták elráncigálni egy New York Times interjúra.
Szánalmas.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bosszúállók paródia – Választási előzetes – A fél internet ezt nézi már – videó

Figyelem! Fake news terjed! Orbán nem beszélt a bukásáról a migrációs konferencián – A HVG hazudott!