in ,

Kroó Zita sommás véleménye Maki Zajról: egy válogatott tahó a baloldal miniszterelnök-jelöltje

Magyarország miniszterelnökének a normális lelkivilággal rendelkező emberek egy olyan politikust képzelnek el, akivel, ha nem is értenek feltétlenül, mindenben egyet, legalább azt érzik, hogy emberszámba veszik őket, az ország első embere az ő jólétükért is dolgozik.

Magyarország miniszterelnökének a normális lelkivilággal rendelkező emberek egy olyan politikust képzelnek el, akivel, ha nem is értenek feltétlenül, mindenben egyet, legalább azt érzik, hogy emberszámba veszik őket, az ország első embere az ő jólétükért is dolgozik. Ha Márki-Zay Péter lenne a kormányfő, a fideszeseknek, a vidékieknek, a homoszexuálisoknak, a zsidó származásúaknak, a nőknek, de még a gyerekeknek is lenne félnivalójuk. A baloldal miniszterelnök-jelöltje ugyanis a gyerekeket pofozva szereti, a zsidó és/vagy homoszexuálisokról negatív kontextusban beszél, a nőket butának tartja, a fideszeseket pedig mélységesen lenézi és ostobának tartja, a vidéki emberekkel együtt. Eddig azt hittük Márki-Zay Péter a tahóságát nem tudja fokozni, de nap, mint nap kiderül, hogy mindig van lejjebb, ami annak fényében nem csoda, hogy látjuk milyen „nagytudású” emberekkel veszi körbe magát.

Ismerjük már a baloldali mantrát arról, hogy a humor, a stílus, az ízlés, a minőség, a tudás mind-mind az ő oldalukon van, a jobboldali közösség pedig egy sótlan, ciki, gyűlölködő, buta gyülekezet. Mi, jobboldaliak a felsoroltak hallatán már csak mosolygunk, ám amióta Márki-Zay Pétert, mint valami elszabadult hajóágyút látjuk önmegvalósítani, a mosolygás mellett megfogalmazódik néhány kérdés is: ez a stílus? Ez a humor? Ez a minőség, a tudás és az ízlés? Ez az, amire a baloldal olyan büszke? Ez az az ember, akit a baloldali szavazók a legalkalmasabbnak találtak arra, hogy őket képviselje?

FELEJTHETETLEN PILLANATOKAT KÖSZÖNHETÜNK MÁRKI-ZAY PÉTERNEK

A hódmezővásárhelyi polgármester első, megdöbbentő vallomása az volt, amikor arról értekezett, hogy dühből bizony meg szokta pofozni a gyermekeit, de fenyítésképpen a fenekükre is csap, vagy erősen megszorítja a kezüket, akkor is, ha emiatt sírnak, majd a nyom nélküli gyermekverés világába kalauzolt el minket, ami Kanadában például úgy működik, hogy

nagyon szigorúan szabályozva van az, hogy a gyermeket semmilyen külsérelmi nyom nem érheti, nem lehet a fején ütni, nem maradhat nyoma, csak nyitott kézfejjel. Tehát nagyon pontosan, korrektül le van szabályozva, hogy hogyan lehet fenyíteni egy gyermeket. És azt gondolom, hogy ez a helyes út.

Egy másik alkalommal pedig a Fidesz vidéki szavazóról beszélt mélységesen lenézően:

Az egyébként a Fidesz mélyrepülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani. […] Nyilván a Békemenet sem igazán a professzorok felvonulása volt, de hogyha most megnézzük, akkor már Békemenet sincsen, már a Professzorok Batthyány Köre sem áll oda. Hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.

Ezt követően pedig kapott levélben egy kitöltött keresztrejtvényt, amit úgy írt alá a feladó, hogy „egy vidéki Fidesz szavazó”. Márki-Zay Péternek pedig az volt erre a reakciója, hogy

Fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak.

Tehát, ha rossz a helyesírása, akkor csak egy buta nő lehet. Nagyszerű következtetés…

A vidékiek azonban kaptak később is becsmérlő megjegyzéseket a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől, ugyanis szerinte őket fel kellene világosítani, mert tudatlanok és egyszerűek. Mint fogalmazott:

Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat.

Apropó migráció. Márki-Zay szerint azok, akik ellenzik a migrációt és támogatják a rezsicsökkentést, egytől egyig

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

A hódmezővásárhelyi polgármester ugyanis megszüntetné a rezsicsökkentést, szerinte az emberekkel kell megfizettetni a magas energiaárakat, nem pedig az iparral. Ám amikor ezt szóvá tették neki azt mondta:

Ez csak az aberrált fideszesek fantáziaszüleménye, hogy kevesebbszer fürödjenek, meg nagycsalád menjen kisautóba. Ilyen ostobaságokat csak az aberrált fideszesek találtak ki.

Tegnap pedig Bohár Dániel kollégánk váltott ki heves indulatokat Márki-Zay Péterből, aki arra a kérdésre, hogy a riporter honnan kapja a fizetését, helyette, válaszolva azt mondta:

Egy melegházasságban élő, homofób, zsidó tanácsadója Orbán Viktornak.

A homoszexualitás egyébként nagyon foglalkoztatja a baloldali politikus fantáziáját, hiszen állítása szerint tudja, hogy kik melegek a kormánytagok közül, de ő nem fogja lebuktatni őket. Mint fogalmazott:

Bár tudom, kik a melegek, tudom, ki a fiúbarátja az egyiknek, például, a kormányban, az egyik legfontosabb miniszternek a fiúbarátjának a nevét is ismerem, én nem fogom ezt nyilvánosságra hozni. Anonim módon elmondhatom, hogy az egyik legfontosabb és leghomofóbabb kereszténydemokrata politikus meleg.

MADARAT TOLLÁRÓL…

Érdemes azonban megnézni, hogy kik veszik körül Márki-Zay Pétert. A fentebb említett „homofób, zsidó tanácsadót” emlegető videóban is egy igazi intellektuel veszi szárnyai alá a politikust, aki a maga, egyedülálló stílusában próbálja leszájkaratézni Bohár Dánielt.

 

Ugyanakkor érdemes megnézni fő kardvivőjét, Kész Zoltánt is, aki rendesen besült a varsói utazásuk során, hiszen fogalma nem volt arról, hogy kihez mennek főnökével tárgyalni, amit állítólag ő szervezett le.

 

 

 

Mindezek fényében nem csoda, hogy a DK-s szavazók fogcsikorgatva szavaznák csak meg Márki-Zay Pétert, ugyanis még számukra is vállalhatatlan figura. Hogy a 2022-es választásokig lesz-e változás a baloldal jelöltjének a kommunikációjában, nagyban függhet az ATV-től átigazolt „független, objektív” újságírótól, Simon Andrástól, aki mostantól Márki-Zay kampányát segíti.

 

(Kroó Zita, pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Országos mozgalom indult! Drégelypalánk polgármestere is üzent Márki Zaynak!

Szijjártó az eddigi legjobb külügyminiszterünk! Szijjártó: megvan a svéd demokráciáról a véleményem, de kit érdekel, nem vagyok svéd