in , ,

Közeleg a Soroscsicskító törvény megszavazása – Küszöbön a STOP Soros törvénycsomag

Az Országgyűlés rövidesen tárgyalhatja a Stop Soros! törvénycsomagot és a kvótaellenes alaptörvény-módosítást Dömötör Csaba szerint.

„Az áprilisi választás egyértelmű üzenete, hogy a magyarok számára elsődleges a biztonság”

Az Országgyűlés rövidesen tárgyalhatja a Stop Soros! törvénycsomagot és a kvótaellenes alaptörvény-módosítást Dömötör Csaba szerint.

 

Dömötör Csaba a Magyar Időknek nyilatkozva úgy fogalmazott:

Az áprilisi választás egyértelmű üzenete, hogy a magyarok számára elsődleges a biztonság. Ez az üzenet a kormányt is kötelezi.”

A két előterjesztés elfogadásának célja, hogy „még vastagabb politikai páncélzatunk legyen” az illegális bevándorlás, a betelepítési tervek ellen. A sürgősséget indokolja, hogy Brüsszelben még a 2019-es európai parlamenti választás előtt véglegesíteni akarják a bevándorlók kötelező szétosztási rendszerét.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Kifejtette: sok uniós politikus próbálja figyelmen kívül hagyni az április 8-i választás végeredményét. Brüsszelben folytatódik a „boszorkányüldözés”, a magyar törvények azonban sokszorosan kiállták az idő és a demokrácia próbáját.

A támadásokkal, elítélő jelentésekkel, jogi és pénzügyi zsarolással meg akarják törni Magyarországot, hogy elfogadja a betelepítési tervet, de amíg ez a kormány van hivatalban, ilyen nem lesz – hangsúlyozta Dömötör Csaba. A kormány felépítésének változásáról szólva az államtitkár azt emelte ki: mindig az aktuális feladatokhoz kell igazodni.

Az új szerkezet tükrözi a fő célokat, amelyek közül a legfontosabb a biztonság és a nemzeti identitás megerősítése, a versenyképesség növelése és a teljes foglalkoztatottság. Mint mondta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda feladata, hogy segítse a miniszterelnök munkáját, továbbá, hogy egyetértési pontokat keressen a kormány és az állampolgárok között.

Ilyen a „segély helyett munka” elve és a gyermeket nevelő családok támogatása. Emellett több konzultáció és egy népszavazás is megerősítette a kormányt abban, hogy fellépjen az illegális bevándorlás ellen.

Dömötör Csaba az ellenzékről szólva úgy fogalmazott: „a feje búbja sem látszik ki a káoszból”. Kilépések, lemondások, titkos hangfelvételek és verekedések – ezek jellemzik jelen pillanatban az ellenzéket. Véleménye szerint az ellenzék pár hét alatt előadta egy politikai szappanopera fél évadját.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Magyarázkodik és visszakozik a Zsidó Világkongresszus – Orbán Viktor rendezte az ügyet egyetlen levéllel + mindenszo.hu kommentár

SZÁZEZREK! – Hihetetlen sok ember a Csíksomlyói zarándoklaton! – MUTATJUK!