in ,

Közeledik az EP választás és az önkormányzati választás! Ideje, hogy a jobboldal rendezze a sorait, a média is!

Kampányban nincs kibeszélés

Hamarosan kezdődik a kampány, kemény kampány lesz. Az ellenzék sivalkodni fog külföldi pénzből és lobbizni fog azért, hogy külföldre kerüljenek az aksigyárak például. Ezért mindent megtesznek majd. Az Olimpia megrendezését is sikerült megfúrni.  A Momentum elintézte, hogy Párizs kapja a rendezést, szép munka volt, a munka elvégeztével mentek is Franciaországba raportra, találkozni a gazdival.

Szóval közeledik az EP választás, meg az önkormányzati választás is. Rendezni kell a sorainkat, főleg a kultúrában és a médiában. A jobber médiában sok a baj, mert számos média elindult balra, nem tudjuk miért. Ugyanez elmondható néhány személyről is, őket most nem említjük, mert felesleges, nem érnek annyit.

A jelenlegi kormánynak nincs alternatívája. Ha körbenézünk, láthatjuk, hogy egy baloldali vezetés mit művel egy várossal, Budapesttel, egy faluval, vagy egy fővárosi kerülettel: lerohasztja, tönkreteszi, lezülleszti, szétveri. Ez már bekövetkezett, most minden azon múlik, hogy a politika el tudja-e hitelesen magyarázni, hogy Kamu Geri rossz és a baloldali polgármesterek is rosszak. Ehhez hitelesség kell, jó kampány kell és teljes, totális összefogás. Összefogás a politikában és a médiában.

 

Ideje rendezni sorainkat, aztán mehet magasba az a zászló!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Kern András azért parkolhat így, mert libsi! Neki lehet és el is fogják nézni – Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek

Elképesztő! 51%-on a Fidesz! Az ellenzék sehol sincs!