in

Kövér László beszólt Brüsszelnek a Péntek 9-ben: az embereknek elegük van az unió elitjének őket eláruló politikájából

Kövér László házelnök szerint hosszú évtizedek berögzült egyenlőtlenségeit nyílt esély megbontani az elkövetkező időben

KÖVÉR LÁSZLÓ: AZ EMBEREKNEK ELEGÜK VAN AZ UNIÓ ELITJÉNEK ŐKET ELÁRULÓ POLITIKÁJÁBÓL

Kövér László házelnök szerint hosszú évtizedek berögzült egyenlőtlenségeit nyílt esély megbontani az elkövetkező időben. Egyenlőtlenségeket a gazdasági kapcsolatokban csakúgy, mint a kultúra és tudomány frontjain.

Senki se gondolja, hogy a hetes cikkelyből bármi is lesz, talán még beterjesztői sem – véli Kövér László. A fő szomorúság az, hogy minden újabb epizód bizonyítja azt, hogy az európai elit mennyire inkompetens, és mennyire képtelen a helyzetet kezelni. “ennyire hülyék nem lehetnek, hogy az elit szembe megy saját céljaival, mellyel az Európai Unió sírját ássák. Amely közösség képtelen válaszolni arra a kérdésre ki is valójában, annak a közösségnek nincs jövője Kövér László szerint.

 

A Sargentini-jelentésre válaszul megfogalmazott magyar parlamenti állásfoglalás kapcsán szkeptikusan fogalmazott a házelnök. Reményét fejezte ki, hogy talán elmozdulás lesz a korábbi helyzethez képest az ellenzék részéről, hisz a harmadik megalázó vereség után mintha megjelentek volna olyan önkritikus hangok, miszerint nem lehet a néppel szemben politizálni. Ennek ellenére úgy véli, még csak nem is süketek párbeszéde folyik hanem egyszerűen mást értenek a fogalmak alatt a vitában résztvevő felek. Ebben cinkosok és tettestársak” az Európai Unió szervei, hisz ők is iktatják a hasonló válaszleveleket, “ennyiben maradunk és nem történik semmi. Májusban azonban az Európai Unió szerveinek további sorsáról is a választók döntenek majd.

(forrás:magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megint magyar arany! – Hosszú Katinka két arannyal kezdett a kazanyi világkupán

Kedves libsi média! Mióta közszereplő Orbán Ráhel?