in ,

Kötter Tamás: Fegyőr külföldi segítséget koldul a 2022-es választásokhoz.

Megy a koldulás

Külföldi segítséget koldul a 2022-es választásokhoz.

„Fekete-Győr András a Momentum elnöke, mint annak idején Károlyi Mihály a rövid, de annál kártékonyabb elnökségét követően, körbehaknizza Európát, hogy külföldi segítséget kolduljon a 2022-es választásokhoz. A baloldal 1919 óta semmit sem változott, mindegy neki, hogy a Kisantant, a Szovjet Vörös Hadsereg vagy a nyugati média, gazdasági és vele szoros szövetségben és függő viszonyban lévő politikai elit segítségével – ha már választások útján, legális politikai küzdelemben nem megy –, de megszerezze a hatalmat. Kedves honfitársaim, ennek a segítségnek azonban ára lesz, nem is kicsi.

Az Összefogás néven futó, a szélsőjobboldali Jobbiktól a szélsőbalos Momentumig terjedő Frankenstein szörnykoalíció közös elvi nyilatkozatában a »Közös Alapban«, már elkezdődött a közvélemény erre fogékony részének a felkészítése. A társadalombiztosítás és a közművek (víz, gáz, villany), mint természetes monopóliumok magánosítására, ami – okulva a Horn kormány áldásos tevékenységéből – praktikusan a »baráti segítséget« nyújtó államokban honos vagy éppen ezen országok állami cégei részére történő átjátszást jelenti. Ne legyenek illúzióink, azok a nemzetközi gazdasági, politikai és kulturális körök, amelyek immár közel tizenkét éve finanszírozzák, nyújtanak »logisztikai segítséget« az ellenzéknek, be fogják nyújtani a számlát.    Ugyancsak a francia – német tengely érdeke a V4-ek pozícióinak gyengítése, és 2010 előtti »aszimmetrikus viszony« (Békés Márton) helyreállítása, mint gazdasági, mint politikai és ami még ennél is fontosabb kulturális értelemben. Egy értékrend exportja fenyegeti hazánkat.

Ennek az értékrendnek az átvétele, amelyet napjainkban, többek közt a térdepelés, az iskolás gyerekek gender propaganda alá vetése, a szivárványkultusz, a fehér ember ellenes rasszizmus, az LMBTQ jogok erőszakos ki- és elterjesztése jellemez, »a kulturális liberalizmus mellett a gazdasági liberalizmus könyörtelen érvényesítését is jelenti. Hiszen a szociális jogok emberi jogokra cserélése és a nemzeti kultúra megerősítése helyett egy multinacionális vállalatok termékeit fogyasztó multikulturális társadalom kialakítása ugyanannak a nyugati liberális éremnek a két oldala.« (Békés Márton, Keleten a helyzet változóban)

Teljes kiárusítás és feltétel nélküli fegyverletétel a kultúra területén. Hát ez lesz az ára, a nyugat »önzetlen segítségének«. Barátaim, megéri, hogy egy »magabíró« ország helyett visszasüllyedjünk a lenézett közép-európai státusba, ahol, a helyi »együttműködő« baloldali elit és külföldi »tanácsadók« szabadítanak meg (sajnos ’89 óta immár harmadszor) a 2010 után visszahódított nemzeti vagyonunktól és kulturális önazonosságunktól vagyis attól a ’89-’90-ben kivívott jogunktól, hogy saját ügyeinkben magunk döntsünk?!! Szerintem nem.”

Kötter Tamás

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Európai államok vezetői állnak ki hazánk mellett a nemzetközi támadással szemben

Hoppá! Nagy a baj! Bukhat a Kunhalmi Ágnes–Tóth Bertalan-tengely. Megismételhetik az MSZP tisztújító kongresszusát