in ,

Kötter Tamás: a belpesti elit nem érti meg: a magyarságot nem megérteni, hanem először is szeretni kell.

Nagyon gyorsan lepattogzik a máz!

Mindenszo.hu kommentár: mi gyakran, szabadon Megadja után, úgy hívjuk őket, hogy „belpesti éttermiség”, mivel egyszer a Várba felmentek az okos liberálisok zaklatni a Várban egy étteremben étkező magyarokat. Azóta ők az „éttermiség”. Aztán, mivel ezek csak a pénzre, és a zabálásra tudnak gondolni, egy átirata ennek a „bélpesti éttermiség”…

 

 

Íme Kötter írása:

 


 

„A baloldali pártok helyett politikát csináló belpesti elit és annak tematizáló média gépezete a választások előtt mindig megpróbálkozik, hogy megértse és megtalálja a hangot a vidékkel, külhoniakkal.

Mivel századjára sem értik meg, hogy Magyarországot, a magyarságot nem megérteni, hanem először is szeretni kell, ezek a kísérletek sorra elbuknak.

Elbuknak, mert ez a 1918 óta ideiglenesen itt állomásozó, mindig valamilyen globális érdeket képviselő és kiszolgáló csapat “teljesen vak a helyi értékekre, mert semmi öntudata, önérzete nincsen, és kritika nélkül másolja a globálist”, (Tárkány-Kovács Bálint)

Mivel teljesen idegenként mozognak a lokalitásban, annak érdekeit sem ismerik fel, legyen szó akár gáz-olajembargó elleni vétóról vagy a kulturális identitás védelméről.

Ezek után ki veheti komolyan őket?!

Ki hisz nekik?”

 

– írja Kötter Tamás.

 

 

Add tovább!

Üzenet a telexes Sajó Dávidnak – Egy kicsit segítünk a Telexnek: ezért élnek Kárpátalján magyarok – Mutatjuk

Agyhalál – Kamu Geri: a Blaha Lujza téri zebrákra kifejezetten büszke vagyok