in

Kósa Lajos: semmilyen egyetemet nem zárnak be

A Fidesz frakcióvezetője szerint a hétvégén a Soros György-párti szervezetek jelentős megmozdulást szerveztek a fővárosban egy abszurd ügyben

MTI
A Fidesz frakcióvezetője szerint a hétvégén a Soros György-párti szervezetek jelentős megmozdulást szerveztek a fővárosban egy abszurd ügyben. Semmilyen egyetemet nem zárnak be, semmi sem fenyegeti a tan-, az oktatási és a kutatási szabadságot – hangsúlyozta Kósa Lajos napirend előtti felszólalásában.
  • Ha a migrációs ügyben a magyar kormány törekvései érvényesülnek, akkor „lőttek” a migrációs biznisznek
  • A bangladesiek ügyében hozott ítélet ékes példája annak, mennyire káros Soros tevékenysége
  • A kormánynak nem célja a CEU bezárása

Véleménye szerint más volt a megmozdulás oka, az, hogy ha a migrációs ügyben a magyar kormány törekvései érvényesülnek, akkor „lőttek” a migrációs biznisznek. A migrációs bizniszre példaként a bangladesi fiatalok ügyében hozott ítéletet hozta fel:

a Soros György által támogatott szervezet fordult a bírósághoz, egy Soros György által finanszírozott szervezet volt a szakértő a tárgyaláson és a bíró egy Soros György által finanszírozott szervezet tiszteletbeli elnöke volt, akinek a Soros-féle egyetemen van állása.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta, pár napja az Európai Parlament (EP) egy állásfoglalást fogadott el, amely továbbra is erőlteti a betelepítési programokat. Kiterjesztik a menekültek fogalmát a gazdasági bevándorlókra, megkönnyítenék a családegyesítéseket, újra itt a kvóta – részletezte a dokumentumot. Hangsúlyozta, Magyarország az uniós csatlakozással nem azt írta alá, hogy mindenben aláveti magát mások akaratának.

Kitért arra, hogy az EP állásfoglalását megszavazták a magyar baloldali pártok EP-képviselői is.

Amit a baloldali képviselők művelnek, az tisztességtelen a magyar emberekkel, itthon azt mondják, nincs is kvóta, Brüsszelben meg megszavazzák a betelepítést könnyítő állásfoglalást – mondta.

Dömötör Csaba megerősítette, a kormánynak nem célja a CEU bezárása. A civiltörvénnyel pedig az átláthatóság megteremtése a cél – mutatott rá.

forrás: magyaridok.hu

Az ötödik hadoszlop

Ehhez mit szólnak a libsik? Hatalmas adócsökkentés jöhet