in ,

Koncz Zsuzsa Orbángyűlölő gyávasága minősített eset – Megint Orbán Viktort gyalázza az énekesnő

Nem tudom, fizet-e promóciós díjat a Koncz Zsuzsa – Bródy János kettős Orbán Viktornak, akinek azt köszönhetik, hogy még egyáltalán odafigyel rájuk valaki

Nem tudom, fizet-e promóciós díjat a Koncz Zsuzsa – Bródy János kettős Orbán Viktornak, akinek azt köszönhetik, hogy még egyáltalán odafigyel rájuk valaki. Napjainkban zenei megnyilvánulásaik ugyanis teljesen érdektelenek, senkit nem hoznának lázba, ha… Ha nem szítanák benne a gyűlöletet Orbán Viktor ellen. Koncz Vadvilág című lemezének legfrissebben elkészült videoklipjében például így énekel: „Ne mondd, hogy fenn a Várban, a gyógyszer végleg elgurult…” Egy másikban meg így: „Mi lett belőled, mi történt veled / Hogy szégyenkezni kell miattad mindenkinek.”

Hogy hármójuk közül ki miatt kell szégyenkezni, azt az emberek milliói már régen eldöntötték. Orbán Viktor miatt biztosan nem. A nyilvánvaló gyűlöletkeltést pedig – gondolom – nem kell magyarázni. Ami azért különösen furcsa Koncz Zsuzsa szájából, mert ő természetesen ennek az ellenkezőjét állítja: „A mostani világ egyik nagy bűne, hogy hatalmi pozícióból felszította ezt az oktalan gyűlöletet. Ráadásául ez olyan – az emberi természetből is adódó – métely, hogy nyomtalanul eltüntetni szinte lehetetlen. (24.hu)”

Koncz Zsuzsa Orbán Viktorra célozgat, miközben a gyűlölet mérgezett kútjának forrása nem Orbán Viktor, hanem elvtársa, Kornis Mihály SZDSZ-es drámaíró, aki még 1993-ban mondta: „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.” (Fotó: Blikk)
Koncz Zsuzsa Orbán Viktorra célozgat, miközben a gyűlölet mérgezett kútjának forrása nem Orbán Viktor, hanem elvtársa, Kornis Mihály SZDSZ-es drámaíró, aki még 1993-ban mondta: „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.” (Fotó: Blikk)

Ugye kimondatlanul itt is Orbán Viktorra célozgat, miközben nem kétséges, a gyűlölet mérgezett kútjának kiapadhatatlan forrása nem Orbán Viktor, hanem elvtársa, Kornis Mihály SZDSZ-es drámaíró, aki még 1993-ban mondta: „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”

Félrevezető, sunyi hazudozásával azonban piócaként tapad Orbánra, szívja a vérét neki is és az őt szerető magyaroknak is. Ha ugyanis nem hívná föl a figyelmet magára azzal, hogy lemezén, videoklipjében rendre nekiront a miniszterelnöknek, akkor a kutya sem figyelne rá. A daloknak ugyanis zenei értéke vajmi csekély, és csak arra jó, hogy átverjék a közönséget. A publikum ugyanis jó kis Koncz Zsuzsa koncertre készül, ahol a fiatalságot idéző nosztalgikus dalokat élvezheti megint. Csakhogy ezek a találkozások már nem a szórakoztatást, a nosztalgiázást szolgálják, hanem egyfajta hangos csomagolóanyagként szolgálnak az Orbán Viktort és kormányát folyamatosan támadó szerzeményeknek. Hogy minél több gyanútlan, szórakozni vágyó embert próbáljanak letéríteni a józan gondolkodás, a nemzetszeretet biztos talajáról, illetve az ex-SZDSZ-es, ma már gyurcsányista – momentumos törzsközönségnek újabb alkalmat adjanak a markukba röhögésre, az ökölrázásra, az Orbánellenes gyűlölet tovább erősítésére.

Ráadásul sunyi, SZDSZ-es módon és alávaló gyávasággal. Koncz Zsuzsa gyávasága azért minősített eset, mert konkrétan soha nem mondja ki, hogy bizony ő nagyon is Orbán Viktort ekézi. Nem mondja azt, hogy Orbánnak gurult el a gyógyszere, csak „szelíden” utal rá, hogy „…fenn a Várban, a gyógyszer végleg elgurult”. S közben öklöt rázatva lázít, aztán a bölcs liberális jövőbelátásával igyekszik reményt adni, hogy visszajönnek még a kommunisták, mintha lenne, aki rajtuk kívül várná őket: „Hidd el, hogy megfordulhat egyszer még a szél!”

Gyávaságát Koncz maga is bevallotta egy ATV-s interjúban, amikor a műsorvezető is Orbán nevét akarva hallani jelezte, hogy nyilatkozatából az ellenzéki érzületű hallgatók ugyanarra a személyre asszociálnak. „Belőlem ezt nem fogod kihúzni” – válaszolta „viccesen”. Naná, hogy nem, hiszen hülye lenne kukába dobni pótolhatatlan reklámvédjegyét.

S bár a szél ugyan megfordulhat, de szinte bizonyos, hogy nem fog. 3 millió ember ugyanis nem tévedhet.

(forrás: Horváth K. József, leander.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Napelemparkok épültek az ország legkeletibb régiójában

Bangónének nem tetszik a nagyszülői gyed – Gyalázkodni kezdett