in

Kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat Mészáros Lőrinc

Levélben fordultak Mészáros Lőrinchez a szegedi nyugdíjasok, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

Levélben fordultak Mészáros Lőrinchez a szegedi nyugdíjasok, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait. A Mészáros Csoport magánszemélyként kompenzálja a helyi nyugdíjasokat, akik egész évben kedvezményes árakon vehetnek bérletet.

A Mészáros Csoport Kommunikációs Igazgatósága hangsúlyozta, hogy Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust – tudta meg az Origo. Mint ismert, a Mészáros Csoport és a Tulajdonos karitatív tevékenysége is a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi-, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

A csecsemőfejű Kész Zoltánnak sem kell a minimálbér – Se a rezsicsökkentés. És akkor mi marad, srácok?

Mindenki rajta röhög – És akkor Jakab bohóc beesett a pad alá – Videó