in ,

Kocsis Máté szerint nem vezetett ittasan Gyurcsány

Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet

„Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen” – írja a Fidesz frakcióvezetője.
„Ittasan vezetett volna Gyurcsány? Kizárt dolog, nem követi el ezt a hibát” – írja posztjában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

A kormánypárti politikus kifejti: „Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen.”

Kocsis hozzáteszi: „Az viszont nem lényegtelen, hogy megszámlálhatatlan kormányzati bűn elkövetése után ismét vissza akar térni a hatalomba. Az elmúlt 5-6 évben maga a alá gyűrte a teljes ellenzéket, köztük azokat a pártokat is, amelyek épp ellene politizálva gyűjtötték a szavazóikat, mint a Jobbik és az LMP. Mindeközben összeroppantotta egykori anyapártját, az MSZP-t, és olyan brutális hálózatot épített ki, melynek köszönhetően már nincs egyetlen riválisa sem a baloldalon. Csicskáztatja Jakab Pétert, pitizteti a Momentumot, dróton rángatja Karácsonyt, egykori kormánytagjai ellepték a városházát, minden politikai döntésnél övé az utolsó szó, és vele kell alkudozni, ha egy baloldali be akar kerülni a következő parlamentbe. Leuralt mindent. Ő lett újra a baloldal megkérdőjelezhetetlen vezére, vele kell számolni 2022-ben is.”

A fideszes politikus arról is ír posztjában: „Abban egészen biztos vagyok, hogy azt a hazai és nemzetközi (akna)munkát, melyet saját hatalma visszaszerzése érdekében elvégzett vagy el fog elvégezni, nem teszi kockára holmi ittas vezetésért. Igen, jó lenne, ha egész héten csak piálna, de nem ezt teszi. Szervezkedik, készül az ország újbóli kiárusítására, a migránspárti döntésekre, az adóemelésekre, a bosszúra, Magyarország meghurcolására. Ez a baj vele.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Megint letörték a Margit híd kőkeresztjét (VIDEÓ)

Dobrev rárontott a saját nemzetére