in , ,

Kocsis Máté megfújta a harci kürtöt – Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!

Az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott.

„A parlament őszi ülésszakának kezdetén – a szokásoknak megfelelően – a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20-21-én Esztergomban.

Az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott. Háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni!

Háborúpárti brüsszeli vezetés helyett békepárti vezetést akarunk!

Meg kell akadályoznunk, hogy az elhibázott szankciókkal gyengítsék az európai gazdaságot!

Békét kell teremteni Európa határainál és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni!

Szerintünk nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete!

Meg kell védeni a közös határokat és támogatni kell a családokat!

A brüsszeli kettős mércét meg kell szüntetni!

Erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni Brüsszelben. A változást akaró erőkkel Európában együtt kell működnünk, miközben itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk!

Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!”

 

– írja Kocsis Máté.

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Itt a 360 fokos fordulat!!! Ő sem a legélesebb kés a fiókban – Németország zöld külügyminisztere nem viccel: állítása szerint 560 napot dolgozik egy évben

Főpolgármester úr! Egy kicsit vegyen vissza az arcából! Az ön pártja 0%-on áll!