in ,

Kocsis Máté eltakarítaná Korózs Lalit

Kocsis Máté: Korózs Lajosnak azonnal távoznia kell!

Tavasszal a baloldali pártoktól semmi segítséget nem kapott a kabinet, de Korózs Lajos egy kamuvideót gyártott, majd pedig azért tüntette el, mert szerinte ez sértette a mentősök érzékenységét, már akkor le kellett volna mondania Korózsnak, most pedig halálozási statisztikákat hamisított meg – minderről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt napirend előtti felszólalásában. 

A járvány egyre nagyobb kihívások elé állítja a világot, és Magyarországot is – mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában közölte, hogy ma már sokak környezetében van beteg. A vírus nem válogat, és nemcsak az idős-krónikus betegek vannak veszélyben – tette hozzá. A cél, hogy a kontaktusok számának csökkentésével mérséklődjön az egészségügyi rendszeren lévő nyomás – hangsúlyozta Kocsis. Tavasszal a baloldali pártoktól semmi segítséget nem kapott a kabinet, de Korózs Lajos egy kamuvideót gyártott, majd pedig azért tüntette el, mert szerinte ez sértette a mentősök érzékenységét. Már akkor le kellett volna mondania Korózsnak. Most pedig halálozási statisztikákat hamisított meg – mondta Kocsis Máté. Ha nem egy világjárvány közepén lennénk, akkor ennek a fele sem tréfa – tette hozzá.

 

Egészen felelőtlen dolog a népjóléti bizottság elnökeként ez a fajta viselkedés. Kocsis szerint Korózs vagy lemond a bizottsági elnöki tisztségről, vagy a második lehetőség a visszahívás a baloldali pártok részéről, a harmadik lehetőség, hogy a parlamenti többség maga szerez érvényt az eltávolításának. Távozzon a népjóléti bizottság elnöki székéből – zárta felszólalását Kocsis Máté.

 

(Kovács András, origo.hu nyomán)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Figyelem! Bejelentés! Este 8-tól hajnali 5-ig kijárási tilalom lesz! Orbán Viktor bejelentései

Megtaláltuk a megoldást az amerikai káoszra!