in ,

Kocsis Máté is keményen nekiment a milliárdos Gyurcsánynak: „Gyurcsány Ferenc szépen fel is mondta a leckét: „másfajta Magyarországot” akar

Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!

Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert akkor elvettek egyhavi nyugdíjat, elvették a családtámogatásokat, elvettek egyhavi bért, és a csőd szélére sodorták az országot. 

Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba, mert azt a kormányt külföldről utasítgatták, az a kormány kiárusította a nemzeti vagyont, az a kormány szolgalelkűen teljesítette a nemzetközi multik óhajait.

Megbízóik ma is ezt várják a baloldaltól, ezért küldik a dollárokat és eurókat. Gyurcsány Ferenc ennek a baloldalnak indította ma el a kampányát, szépen fel is mondta a leckét: »másfajta Magyarországot« akar. Nyilván migránspártit, háborúpártit, genderőrületben vergődőt – eddig is ezt akarták. Inkább belöknék Magyarországot a közösbe, csak hogy strébernek tűnjenek a brüsszeli és amerikai liberálisok szemében. Erre készülnek.

 

Rossz hír számukra: nem fogjuk hagyni!”

 

– írja Kocsis Máté.

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A libsi Bródy is kapott az arcába – Nocsak-nocsak: Bródy János, a kommunista társutas rettentően aggódik a demokráciáért!

Orrában turkáló Horn Gaby elvtárs kicsit el van tévedve: „Nem hazaárulás külföldi kormányok segítségétől is remélni a rendszer bukását”