in ,

Klárika már nagyon jól van! Azbej Tristan válaszolt Feriné újabb keresztényellenes kirohanására

Tegnap a közösségi médián keresztül azzal szembesülhettünk azzal, hogy Gyurcsányné még a betegágyból is egyházellenes kirohanásokat intéz és fenyegetőzik

Tegnap a közösségi médián keresztül azzal szembesülhettünk azzal, hogy Gyurcsányné még a betegágyból is egyházellenes kirohanásokat intéz és fenyegetőzik – minderről Azbej Tristan államtitkár beszélt közösségi oldalára feltöltött videójában. A politikus először mihamarabbi és teljes gyógyulást kívánt Gyurcsányné Dobrev Klára képviselő asszonynak, hozzátéve: “remélem, hogy meggyógyul és nem intéz többé keresztényellenes kirohanásokat, nem támadja többé azokat az egyházakat, amelyek kiveszik a részüket a koronavírusjárvány elleni küzdelemben” – írta meg a Pesti Srácok portál.
Kemény hangvételű üzenetben kérte számon Azbej Tristan, az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Államtitkárság vezetője Dobrev Klárától, hogy miért támadja pont most azokat az egyházakat, amelyek számtalan kórházat betegellátó idősellátó központot, szeretetszolgálatot, szociális intézményt tartanak fent az országban.
ÍME A VIDEÓ:

Mielőbbi gyógyulást kívánok Gyurcsányné Dobrev Kláranak mind a betegségből, mind a gyűlölködő egyházellenességből.

Közzétette: ‎Azbej Tristan ن‎ – 2021. március 25., csütörtök

 

A videó itt is megnézhető:

https://www.facebook.com/watch/?v=260376962391353

 

 

 

– Ön miért támadja pont most azokat a keresztény egyházakat, amelyek kiveszik a részüket az életek megmentéséért való küzdelemben? A választ sejtjük: azért, mert az oltásellenes Gyurcsány-koalíció megpróbálja minden fronton megnehezíteni a járvány elleni védekezést. Azért, mert önök jobban gyűlölik a kereszténységet és az egyházakat, mint amennyire érdekelné önöket a magyar emberek élete. Azért, mert a mostani ellenzéknek az az elve, hogy minél rosszabb a magyar embereknek, annál jobb önöknek! – fejtette ki Azbej Tristan a videoüzenetében, hozzátéve: azt kívánja, hogy Dobrev Klára ne csak a betegségből, hanem a gyűlölködő egyházellenességből is gyógyuljon ki.

(pestisracok.hu, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lengyel-magyar közös nyilatkozat: nem fogadhatjuk el, hogy a baloldal pártpolitikai okokból nemzeti kormányokat fenyegessen!

Akcióban a balfék – Működésképtelenné válhat a BKV, ha nem emelik a munkabéreket