in ,

Klári, hol vagy? Nagyon eltűntél az EU-s korrupciós botrány óta! Hiányzol!

Hiányolunk, Klári

Klári Drága!

 

Nagyon eltűntél. Naponta ömlöttek a jobbnál jobb írásaid, brutális uszításaid Magyarország ellen. És ez most nincs!

Keményen harcoltál az EU-ban azért, hogy egyetlen fillér támogatást, a nekünk járó EU-s pénzeket  ne kapjuk meg. De most nagyon eltűntél! Hiányod már-már fájó. A kínzó tudat, hogy nem olvashatjuk soraidat, nem láthatjuk azt a bájos pofikádat, teljesen megőrjít minket. Fogalmunk sincs, hogy nélküled miről írjunk, egyszerűen kiüresedtünk. Itt ülünk lárva arccal a billentyűzet előtt és most fogalmunk sincs mihez kezdjünk nélküled. Klári, adj életjeled magadról!

Légyszi jelentkezz, hiányoznak az uszításaid, a gyűlöletkeltéseid, a tömény hazugságok, amelyek teljesen betöltötték az étert, pont úgy, ahogy a hab tested. Nélküled túl nyugodt a közélet, nincs ez jól így!

Mi ez a csend? Az EU-s korrupció óta teljesen eltűntél. Esetleg eltűnésed és az EU-s korrupció között összefüggés van? Minket ez nem érdekel, Klári! Nem számít a harácsolt, összelopott vagyonod, az sem zavar, ha esetleg az EU-s korrupcióban is érintett vagy, minket ez nem érdekel, csak szólalj már meg végre! Csüngünk a szavaidon, ajkaid mozgását várjuk, kérlek szólalj meg!

 

Hiányolunk, Klári! Ja, nem.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Itt már csak az ima segíthet – Indítsunk imaláncot a békéért

„A fagyi néha visszanyal” – mutatjuk, mit gondol a mesterséges intelligencia Karácsony Gergelyről