in

Kiszivárgott: instabil és bevándorláspárti koalíciós kormány jönne létre

A Soros-paktum értelmében a legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket próbálnak mandátumhoz juttatni

A tegnap kiszivárgott Soros-paktum megvalósulása esetén egy olyan instabil és bevándorláspárti koalíciós kormány jönne létre, melyet a külföldi nyomásgyakorló csoportok kényük-kedvük szerint tudnának befolyásolni. Soros célja ezzel Magyarország bevándorláspolitikai álláspontjának megváltoztatása, illetve az ország politikai önállóságának megszüntetése.

A Soros-paktum értelmében a legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket próbálnak mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben. Ennek a paktumnak a végső célja a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, melyhez kell a parlamenti többség.

Mint arról az Origo.hu beszámolt, Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket.

Mindez azért fontos Sorosnak, hiszen még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget.

Soros György célja Magyarország politikai stabilitásának a megtörése, hiszen hazánk képviseli a legmarkánsabban a bevándorlásellenes álláspontot az Európai Unión belül. Ha sikerül megtörnie hazánkat, akkor sokkal halkabb lesz a kötelező betelepítési kvótákat elutasító álláspont, ráadásul a Visegrádi Négyek egysége is megtörne.

Ha sikeres lesz Soros törekvése, akkor április 8-a után egy olyan többpárti koalíciós kormány állna fel, melyben folyamatosak lennének a kormányválságok, így kormányozhatatlanná válna hazánk. Soros célja tehát a politikai káosz megteremtése, hiszen így kénye-kedve szerint tudná befolyásolni a magyar álláspontot, sokkal nagyobb befolyása lehetne a magyarországi belpolitikai folyamatokra.

Nem csak hazánkkal szemben indított komolyt támadást Soros György, hanem Lengyelországot is élesen támadja. Ennek köszönhető, hogy tegnap az Európai Parlamentben Soros megbízható szövetségesei a plenáris ülésen üdvözölték az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítását Lengyelországgal szemben. Ennek az eljárásnak a végső célja Lengyelország szavazati jogának a felfüggesztése az Európai Tanácson belül.

Világosan látszik tehát, hogy azért indítottak összehangolt támadást Magyarország és Lengyelországgal szemben, hogy egy nyári tanácsi szavazás során ellehetetlenítsék ezeket az államokat. Ettől azt remélik, hogy így sikerül majd megszavazni a migránsok felső korlátok nélküli, automatikus elosztását az unión belül.
(Deák Dániel, figyelo.hu

 

Jelentkezzetek EBESZ-es megfigyelőnek, hogy ne tudják elcsalni a választást!

TELJES LELEPLEZÉS- A liberális média a politikacsinálás új eszköze – vágyvezérelt újságírás