in ,

Kígyóvállú Fegyőr picsog, mert Bayer üzent neki: „Bayer felszólította a szurkolókat, hogy ha kilátogatnék a meccsre „részesítsenek megfelelő fogadtatásban”.

Ismerjük ezt a típusú embert: aki rosszat akar mindenkinek

Nézzék, hogy picsog az olimpiát megfúró, stadionellenes, sportellenes hülyegyerek:

 

Bayer Zsolt, a Fidesz gyűlöletbohóca ma felszólította a szurkolókat, hogy ha kilátogatnék a meccsre, amire Csányi Sándor MLSZ-elnök meghívott, »részesítsenek megfelelő fogadtatásban«. Ismerjük ezt a típusú embert: aki rosszat akar mindenkinek, aki kevésbé frusztrált és boldogtalan, mint ő. Szíve joga.

De van egy rossz hírem. A magyar szurkolók és focisták nem jobboldaliak. Illetve: jobboldaliak is. Ahogy vannak köztük baloldaliak és liberálisok, hívők és ateisták, családosok és gyerektelenek, heterók és melegek.

A foci, különösen a magyar válogatott: mindenkié, aki magyar. A Momentum-szavazóké és a Fideszeseké. Az enyém és Orbán Viktoré. Meg Bayer Zsolté is, ha a foci is érdekli, nem csak a gyűlölködés.

A magyarok meg dönthetnek, hogy olyan vezetőket akarnak választani, akik az ország felét nem tekintik magyarnak – vagy olyanokat, akik nem tesznek különbséget magyarok és magyarok között. Hajrá magyarok!”

– írja Fegyőr.

 

Kedves Fegyőr! Az a helyzet, hogy nem Neked, hanem Bayernek van igaza. Méghozzá mindenben.

Neked meg úgy semmiben. Baromarc.

Na, most fogod magad, és szépen eltakarodsz a stadionok, és focimeccsek közeléből is! Értem?

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Üzenet Kamu Gerinek – Szánthó Miklós: eskü nélkül nem lehetne kormányfő Karácsony

Kamu Geri üzent az iskolakezdésre: készüljenek fel a budapestiek a torlódásokra – Videó