in , ,

Kielemeztük az új magyar szlovák miniszterelnök egyperces videóját – Testbeszéd, tekintet – Videó

Beszédes tekintet

Íme Szlovákia új miniszterelnöke. Magyar. Nézzünk róla meg egy egyperces videót:

 

Elemzés

Háttér

Ne feledjük, hogy Ódor bankár. Aki pedig kinevezte, őt Caputovának hívják, ő pedig antilibernyákot nem enged a kormány élére. Ugyanis Caputova Párhuzamos Gyuribá’ szolgája.

 

Tekintet

A nézése kifejezetten sunyi.

Bankár. Bankár kaszt tagja. Kérdezték, magyarul kérdezték, először mintha meg sem hallotta volna, nem akarta meghallani a magyar beszédet. Majd a második kérdésnél már felnézett, a tekintete beszédes. Nem kelt jó érzést elsőre. Nem valami bizalomgerjesztő. Arra, hogy csak másodikra figyelt fel a magyar kérdésre, következtethetünk, hogy zavarja, hogy magyarul szóltak a magyar kormányfőhöz.

 

Testtartás

Teste nem túl sportos, alkata vékony. Ennek ellenére testtartása kissé görnyedt, a lépcsőt úgy mászta meg, mint egy 80 éves. Ódor Lajos 46 éves, semmi sem indokolja, hogy ilyen görnyedten és csenevész módon másszon meg egy lépcsőt.

 

Kéztartás

Hüvelykujja a tenyerébe temetve. Azt gondolná az ember, hogy ez valami negatív dolog, esetleg feszültséget, frusztráltságot jelent, pedig nincs így: elvileg ez a hüvelykujjtartás egy pozitív elem a miniszterelnök testbeszédében. Alapvetően zárkózottságra utal, viszont ez a kéztartás kedvességre utal és azt is jelenti, hogy megválogatja a barátait.

 

 

Összegzés

Bizonytalanok vagyunk, főleg amiatt, ahonnan jött. Tekintete nem bizalomgerjesztő, magyar származása véleményünk szerint a Felvidéki magyarságra várhatóan semmilyen pozitív hatással nem lesz. De innen szép csalódni.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támadnak a gyűlölködő ateisták – Most Csaba testvért gyalázzák kórusban a lófejű Mérő Veráék, Gábor Györgyék – Az a baj vele, hogy keresztény

A forint erősödött, a dollár gyengült, az ellenzék hallgat