in , ,

Kielemeztük a Macron-Ellenzék találkozó fotóját – Elképesztő dolgokat találtunk!

Nos

Nos, nézzük!

Először is a kép:

 

Macron találkozott a hazai baloldallal, magyar zászló sehol | Mandiner

 

Elemzésünk

A fotón látható, hogy jobbra az ajtó egy bejárati ajtó. A követség bejárata. Sőt, ránézésre nem a főbejárat. Odakint egy kivilágított fenyőfa látható.

 

Ha megnézzük a francia nagykövetség fotóját, világosan látható, hogy nem a főbejáraton mentek be Dobrevék, hanem feltehetőleg a jobb oldalt, ott található ugyanis fenyőfa:

Francia Nagykövet Rezidencia felújítása | BH Építész Iroda

 

Ebből pedig egyenesen az következik, hogy valamelyik oldalsó bejárat előszobájában ültek le „tárgyalni”, ez pedig azt jelenti, hogy Macron ugyan fogadta az ellenzéket, de kellő „szinten” kezelte őket: egy előszobában.

 

Ridikül

Apropó! Látták Dobrev ridiküljét a földön? A FÖLDÖN! Értik? Mit jelent mindez? Azt, hogy ez egy nagyon gyors, kutyafutta találkozó volt. Bementek az oldalsó bejáraton, annak is csupán az előszobájáig jutottak, leültek egy ócska csíkos asztalhoz, és hirtelenjében Dobrev a ridiküljét csak a földre tudta letenni, tehát nekikészülni, felkészülni senki sem készült fel semmire, főleg nem francia oldalról. Semmilyen hivatalos találkozónak nem számít ez tehát.

 

Pozíciók

Nézzék meg hol ül Dobrev. Árulkodó. Árulkodik, ki hol foglal helyet. Szemben Kamu Gerivel, és Donáth Kacsával. Ez jelzi a hivatalos szembenállásukat is. A legtávolabb egymástól Maki Zaj és Dobrev ülnek, ez is sokatmondó.

 

Kamu Geri

Se jogsija. Se nyelvvizsgája. Se semmije. Nem ért és nem is beszél nyelveket. Azt sem értette, miről beszélnek ezek. Ül ott, mint egy balfasz (mert az), és néz maga elé bután, hisz a nyelveket sem érti, és nem is beszéli. A főpolgármester csupán egy ócska kellék volt a találkozón. Ahogy mindenki más is. De ő volt a legnagyobb kellék (sovány és magas).

 

Az asztal

Nézzék meg azt a nyomorult asztalt. Szegény asztal. Valószínűleg kidobásra szánták, de még megvárták, hogy előtte leüljenek oda Dobrevék. Nemhogy nem IKEÁS, hanem egy valahonnan kukázott igénytelen szar. Na, ehhez asztalhoz ültették le Maki Zajékat.

 

 

 

Kell még valamit elemeznünk, Ildikó?

 

Szerintünk nem.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

 

Nyílt levél Tordai Bencének és Szabó Tímeának! Nyilatkozzanak a Városháza gate-ről!

Iszonyatosan nagy a baj – A 444-nek már nem tetszik Maki Zaj, óriási kritikát kapott