in , ,

Kiderült, hogy Lendvai Ildikó hülye! Ő maga mondta

Figyelem!

Lendvai Ildikó következik:

 

Nem mondom, hogy nagy tülekedés volt ezért a posztért. Utólag nézve, valószínűleg nagy hülye voltam, hogy elvállaltam. Pontosan tudta mindenki, én is, hogy választási diadalunk nem lesz 2010-ben. Azt a kárt sikerült elkerülni, hogy ne essen szét és szűnjön meg a párt, a kétharmadot viszont nem tudtuk megakadályozni. Dehát, bukni is meg kell tanulni, az is hasznos tapasztalat egy politikus számára.

 

Ildikó elvtársnő ezt nemrég mondta, 2022-ben, hülye volt, hogy elvállalta az MSZP elnöki posztját.

 

 

Jóval korábban Lendvai elvtársnő a gázáremelésről is utólag nyilatkozott, „elhitte”, hogy nem lesz gázáremelés, pedig milyen lassan mondta. Aztán lett. Brutális emelés lett.

 

Itt van nekünk ez a cenzor nézni, még mindig okoskodik a közéletben, az egykori MSZMP oszlopos tagja, a KISZ Központi Bizottsága kulturális osztályán is dolgozott, majd 1981 és 1984 között az MTA aspiránsa volt. 1984-től 1989-ig az MSZMP KB tudományos, közoktatási és kulturális osztályán dolgozott (magyarul cenzor) előbb munkatársként, majd alosztályvezetőként, 1988–től 1989-ig osztályvezető-helyettesként. Az MSZP alapító tagja.

 

És az MSZP alapító tagja belátja, hogy hülye volt, hogy az MSZP elnöke lett.

 

Jó reggelt, kedves elvtársnő!

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

 

 

Hogy van pofája? A dúsgazdag Tüttő Kata kéri, hogy a magyarok spóroljanak többet!

Nyálfolyató, ostoba nyugat – Kevesebb áramot és kevesebb gázt kell használni, üzente a német kormány