in , ,

Ki találta ezt ki??? A Globus reklámjai továbbra is „mocskosul” gusztustalanok – A házasság szentségét is meggyalázza – Videók

Minden mocskosul…

Már több, mint egy éve mennek ezek a „mocskosul finom” Globus reklámok. 

Nő, kétpofára zabál, kamera közelről veszi, megy mindenhova a majonézből, mint egy átlagos felnőttfilmben. Csámcsog, gusztustalanul eszik, majonéztől csöpög minden, a kedvünk nem jött meg az étkezéshez. A reklám végén megszólal egy reszelős, mesterkélt férfi hang: „mocskosul finom!”. Szekunder szégyenérzet.

Ócska hatásvadász szlogen, mély hang, mintha ettől majd vagány lenne a reklám. Nem lesz. Igényes sem lesz, profi sem lesz, semmi sem lesz. Csak „mocskosul” undorító az egész.

Másik Globus reklám: 50-es kopasz csávó, éjjel felkel, a hűtőhöz megy, megdézsmálni a tartalmát. Valami kaját talál, önti rá a ketchupot, kicsit sem vonzó látvány, tiszta undorító az egész, felesége felébred, lejön, a ketchuptól elázott csávó megkínálja a nőt, a szlogen a végén megint: „Globus. Mocskosul finom”.

Harmadik reklám: esküvő közben zabálnak hasonlóan undorító módon…a többit tudjuk: mocskosul finom.

 

Most már mocskosul jól is néz ki a Globus, mert új csomagolást is reklámoznak! Igen, azt reklámozza a Globus, hogy új a csomagolás és így már „mocskosul finom” és „mocskosul jól néz ki”….

Nem sok egy kicsit a mocsokból, kedves Globus marketingesek?

Nálunk szakmai ártalom, hogy nézzük a tévét, amikor ezt a reklámot meglátjuk, mindig elkapcsolunk, tehát a reklám még „mocskosul” kontraproduktív is.

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Globus marketingesek!

 

Ideje lenne már ezeket a reklámokat eltakarítani és valami újat, valami színvonalasat, esetleg vicceset felmutatni!

 

 

Köszi!

 

mindenszo.hu

 

 
 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Forgács István Puzsér rappeléséről – A cigányozás meg gyomorforgatóan gátlástalan

Puzsér már a sátáné – Liberális húsvét: Puzsér rátámadt Dopeman húgára és édesanyjára – Videó