in ,

Kezdődik! Provokáció: Pécsett nemzeti színek helyett vörösben “pompázott” a tv-torony

Az önkormányzat korábbi közlése szerint nemzeti színekbe borult volna szerda este a tv-torony, a forradalom hősei előtt tisztelegve

Az önkormányzat korábbi közlése szerint nemzeti színekbe borult volna szerda este a tv-torony, a forradalom hősei előtt tisztelegve. Azonban valamiért másképp alakult, a torony piros-fehér-zöld színek helyett vörösbe öltözött – írja a Pécsi Újság.hu.

 

 

Nemzeti színekbe borul szerda este a tv-torony, a forradalom hősei előtt tisztelegve, megírta a bama.hu is, az önkormányzat korábbi közlésére hagyatkozva.

A terv az volt, hogy szerdán nemzeti színekbe öltöztetik a tv-toronyt, az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményei és hősei előtti tisztelgés gesztusaként.

Ám ez valamiért nem így történt.

Bár – információink szerint az önkormányzat részéről időben elküldték a megrendelést, a tv-torony szerdán este kilenc órakor is nemzeti színek helyett vörösben pompázott, és ez azért nagyon gáz. Csak kérdezzük: mindez véletlen? Mi történt, elvtársak?!

Forrás: Bama.hu és vadhajtasok.hu

Itt vannak a számok: ennyivel adta át az MSZP a 18. kerületet 2010-ben, és ennyivel Ughy Attila 2019-ben! Ordít a különbség…

Még több WC papírt Jakabnak!