in ,

Kezd összedőlni a Fekete-Győr és a Momentum mítosz

A pénzen kívül nincs mögötte semmi

Honnan indult a Momentum?

A Momentum Tarlós István főpolgármestersége alatt robbant be a köztudatba. Annyit tettek csupán, hogy sok külföldi pénzzel, nagy médiasegítséggel összegyűjtöttek 250 ezer aláírást Budapesten a magyarországi olimpia ellen! Nem, nem valami mellett kampányoltak, hanem valami ellen. Tagadásban születtek. A tagadás pártja. Nomentum. És ők erre a mai napig nagyon büszkék.

 

Nekik nem egy család kép van az irodájuk, otthonuk falán, nem is egy olimpiai arany van a felfüggesztve a falra, nem. Ők a Nolimpia kampányra büszkék, arra, hogy valamit szétcsesztek, hogy sokat álmát (az olimpiai álmot) legyilkolták.

Sokak számára sajnos tettük: hőstett. Egyfajta mítosz lengi be a pártot belpesti értelmiségi körökben, ám sajnos már a vidéki nagyvárosokban is érthetetlenül erősödött a globalista tömörülés. Értékrendjük nincs, nemzeti hitvallásuk sincs, ők inkább román pártokat támogatnak Erdélyben a magyarral szemben. Lendületes, divatos, nagypofájú csapat, egyszóval alkalmas arra, hogy a Z generáció számára működjön a kémia. Egy darabig. Egészen addig, amíg a hamis mítoszt fent tudják tartani.

 

2021 azonban újdonságot hozott a Nyomentumos hülyegyerekek számára. Fegyőr nagypofájúsága, arroganciája sokak számára kiveri a biztosítékot. A párt elnöke Németh Szilárdban, Budai Gyulában emberére talált, Fegyőr pedig sértődött kislány módjára tovább támad, védekezik, majd megint támad, majd újra védekezik. Szánalmas és gyötrelmes közéleti vergődése mindinkább azt mutatja, hogy ez az egész Momentum mítosz egy lufi csupán és néhány határozott szóval eloszlatható a párt köré vont látszólagos profizmus. Pénzen kívül a mindent tagadó, mindent és mindenkit gyűlölő pártnak semmije sincs. Lóg a falon az egyetlen vérszegény eredményük, a hatalmas érdem, a nagy eredmény, hogy legyilkolták a magyar olimpiát.

Bízunk benne, hogy a magyar fiatalok hamarosan rájönnek, hogy a Momentum csak egy rossz momentum Magyarország történelmében.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szabályosan kiröhögte Fegyőrt Varga Mihály a Bayer Showban – Videó

Agyhalál – A buszok kigyulladnak Budapesten, de a főpolgármester inkább a kormány ellen plakátkampányol