in ,

Kevés! – 400-600 ezer forintos büntetést kell fizetniük a hétfői ülésnapot lassító ellenzékieknek

Közös sajtótájékoztatót tartott az MSZP, a DK, az LMP és a Párbeszéd egy-egy képviselője

Közös sajtótájékoztatót tartott az MSZP, a DK, az LMP és a Párbeszéd egy-egy képviselője, valamint a független Szél Bernadett a Házbizottság csütörtök délelőtti ülése után, amelyen 400-600 ezres bírság megfizetésére kötelezték a hétfői ülésnapot szándékosan lassító ellenzéki képviselőket.

 

Az ellenzéki képviselők közlése szerint a parlamenti Házbizottság mai ülésén a még a hétfői ülésnapon történt és szándékosan házszabálysértőnek megítélt ellenzéki megnyilatkozások ügyében pénzbírságok kerültek kiszabásra.

A Házbizottság döntése alapján az Országgyűlés munkájának a szándékos lassításával összefüggésben Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szabó Sándor, Tordai Bence, Tóth Bertalan, Varju László és Harangozó Tamás 400-600 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

A hétfői ülésnapon történtek miatt kiszabott 400-600 ezer forintos bírságok alapján hitelesnek tűnik az az előzetes információ, amely szerint a szerdán történt jogsértések miatt akár a képviselők többhavi jövedelmét kitevő bírságokat is kiszabhat az Országgyűlés.
(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Leütöttek egy jobboldali tudósítót a bátor liberális tüntetők – VIDEÓ

Gyalázat – Ilyen az, amikor az ellenzék utcára hívja híveit – Képek