in ,

Kész! Vége! Becsicskult az MSZP Mohácson!

Szakad az MSZP Mohácson

Lemondott az MSZP mohácsi szervezetének elnöki posztjáról Király András, és a pártból is kilépett – írja a PécsiÚjság.hu. A csalódott képviselő szerint Mohács még a Fidesz jelöltjével is jobban járt volna, mint a jelenlegi polgármester Csorbai Ferenccel, akivel lehetetlen együtt dolgozni.

A portálnak adott interjújában Király András arról beszélt, hogy döntése hosszabb folyamat eredménye. Mint kifejtette, hosszan próbálkozott egyeztetni Csorbaival, sikertelenül, ráadásul még azt is csak helyi DK-soktól tudta meg, hogy volt egy ellenzéki egyeztetés Mohácson, amelyre joggal várt volna meghívást a helyi MSZP-szervezet elnökeként, mégsem értesítették. Ott dőlt el, hogy Csorbai Ferenc nem az MSZP, hanem egy új egyesület színeiben indul a választásokon. Mint megjegyezte, problémásnak tartja, hogy az említett egyesületben egyetlen MSZP-s sincs Csorbain kívül.

 

Nem értettem az egészet, tájékoztatást kértem az MSZP országos elnökségétől, de nem kaptam érdemi magyarázatot

– fogalmazott Király András. Elmondta: miközben Csorbai számos döntése a város érdekeivel ellentétes volt, vele, mint a helyi MSZP vezetőjével egyszer sem egyeztetett. Hozzátette: véleménye szerint aggályosak például a polgármester által kötött ügyvédi megbízások, azon pedig egyenesen megdöbbent, hogy a polgármester eltávolította a kiváló munkát végző jegyzőt, dr. Kovács Mirellát. Király András hangsúlyozta: a tarthatatlan helyzet miatt mondott le pozíciójáról, de példáját többen is követték, például a függetlenként indult Orosz Ágnes. Úgy fogalmazott:

lehet, hogy sokan most árulónak tartanak, de nekem tényleg ami a szívemen, az a számon, úgyhogy ki kell mondanom: remélem, hogy Pávkovics Gábor lesz Mohács új polgármestere, mert az eddigi vele való beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy vele sokkal jobban jár a város, mint Csorbai Ferenccel.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hatalmas Jobbik cumi! Kúria: Nem lehet jelölőszervezet a Jobbik a tiszaújvárosi időközi választáson

Erről is hallgat az ellenzék! Hatalmas területű erdőt hoznak létre Pest megyében