in ,

Kész, vége! A hatvani Jobbik is becsicskult!

Miután múlt héten feloszlott a ludasi és a nagyúti jobbikos csoport, hétfőn hasonlóan döntött a párt egyik legnagyobb taglétszámú alapszervezete, a hatvani is.

A kilépők szervezeten belüli besúgóhálózatról, hazug körlevelekről, rombolásról írtak búcsúközleményükben, továbbá képmutatónak nevezték a párt vezetését – számol be az Origo.

 

„Mi hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink pedig kilépnek a pártból” – ezekkel a sorokkal mondtak búcsút a hatvani jobbikosok egykori szervezetüknek. A közleményt egyébként az a Rákócziné Lózs Csilla tette közzé, aki sokáig Sneider Tamás választókerületi asszisztenseként dolgozott, és a mai napig a volt pártelnök bizalmi köréhez tartozik.

Az exjobbikosok ezután felsorolták, miért telt be a pohár náluk. Szokatlanul kemény szavakat használva a következőképpen fogalmaztak: „nem vagyunk hajlandóak asszisztálni a párt további rombolásához”; „nem kérünk a hazug körlevelekből”;
„nem kérünk az elnökség képmutató viselkedéséből”; „nem kérünk az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát, és távolíttatják el a pártból azokat, akiknek nem tetszik Jakabék rombolása”.

 

(heol.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Agyhalál – Tudjuk mit kell elkerülni: Heller Ágnes emlékpark nyílik Balatonfüreden

Hoppá! A mindenszo.hu a Bayer Showban! Videó