in , ,

KEMÉNY MONDATOK – Civil kör: A klasszikus Németországnak vége (videó)

Orbán Viktor szerint küszöbön van az újabb európai gazdasági válság

Orbán Viktor szerint küszöbön van az újabb európai gazdasági válság, Kövér László szerint pedig a legnehezebb négy évünk következik. Mi vár Magyarországra a kötcsei polgári piknikről kiszivárgott mondatok alapján? Hogyan változik időről időre Angela Merkel véleménye a migrációs válságról? Többek között erről mondták el véleményüket a Civil kör vendégei Simon János politológus, Kőházy FankaDeli Ferenc zenész, író és Németh Alajos rockzenész.

Simon János szerint a változás már elindult Európában, amit mutat Angela Merkel „következetes” politikája is. Úgy látja, hogy már rég le kellett volna mondania a német kormányfőnek, de hát a politika egy érdekes művészet. Hozzátette: Angela Merkel lehetővé tette végre, hogy a Néppártban is másképp gondolkodjanak a migrációval kapcsolatban, így valószínűleg ebben a ciklusban már nem fognak tudni dönteni a kvótákról.
Angela Merkel óriási bajban van, mert az országban lévő migránsokat nem fogja tudni kitelepíteni – jelentette ki Németh Alajos. Nincs sem nevük, sem identitásuk, sem személyi azonosságuk, így pedig nehéz lesz velük mit kezdeni. A zenész Merkel kijelentését egy kedves gesztusnak tartja, mert egyébként azt sem hiszi el, amit kérdez.

A klasszikus, jó értelemben vett Németországnak vége – tette hozzá Kőházy Ferenc, aki szerint a német társadalomnak fogalma sincs, hogy mivel kell szembenézniük a következő tíz évben.

(forrás:www.echotv.hu)

VESZÉLY! – Valóra válni készül a jóslat, ellephetik a migránsok a nyugat-balkáni útvonalat

MÁR MEGINT! – Azonosítatlan kisrepülőgépet kísért ki az országból a magyar légierő egyik gépe