in , ,

Kell nekünk ez az EU-nak nevezett zsaroló fos? Íme az Unió 27 „szuperfeltétele” az EU-s pénzekért

Kemény a feltétel-infláció: az eddigi 17 pillanatok alatt 27-re nőtt… Összefoglalónk!

Jön a 27 szuperfeltétel, Magyarország kapja a legkeményebb előírásokat az EU-s pénzért – írta meg a Népszava meg nem nevezett brüsszeli forrásokra hivatkozva.

Mint írták

nincs tagország, amellyel szemben olyan szigorúak lennének a vissza nem térítendő támogatásért, mint Magyarországgal szemben.”

A lap szerint szerdán várhatóan 3000 milliárdos uniós felzárkóztatási támogatás felfüggesztését javasolja majd az Európai Bizottság, viszont 2300 milliárdos helyreállítási pénzhez hozzájuthat Magyarország.

A Népszava információi szerint a 17 eredeti feltételből néhányat részekre bontanak, amik 27-ből 21-et tesznek majd ki. A maradék hat feltételből négy az igazságszolgáltatás reformjához kapcsolódik, „az Országos Bírói Tanács hatáskörének kibővítése úgy, hogy beleszólása legyen az igazságszolgáltatási rendszer kulcsfontosságú pozícióba történő kinevezésekhez; egyértelmű szabályok bevezetése a bíróságok átláthatóbb és elfogulatlanabb igazgatásának biztosítására; a kormány azon kiváltságának megszüntetése, hogy megtámadhassa a jogerős bírósági ítéleteket az Alkotmánybíróság előtt; annak a gyakorlatnak a felszámolása, hogy a Kúria megpróbálja megakadályozni a bírákat abban, hogy az EU Bíróságával konzultáljanak.”

Ezeken kívül még két feltétel kötődik majd az európai uniós pénzfelhasználáshoz, egészen pontosan a pénzfelhasználás megbízható belső ellenőrzési rendszerének a működéséhez.

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Kohán Mátyás: jól tette Novák Katalin, hogy elment Ukrajnába

Kötter Tamás: Orbán Viktor a magyar gazdaságot és rajta keresztül a magyarokat támogatja