in ,

Kedves Tévéország lakói! Nem lesz ám örökké Rezsicsökkentés!

Tisztázzunk pár dolgot…

Na helló, Röfik!

Szevasztok LMP-sek!

Szevasztok Jobbikosok!

Szevasztok MSZP-sek!

Szevasztok Momentumosok!

Szevasztok DK-sok!

Összegezve: Szevasztok, prolik!

Szeretnénk veletek tisztázni valamit, mert úgy érezzük, hogy vannak dolgok, amik számotokra természetes hétköznapi szolgáltatások. Pedig nem azok!

Magatok is láthatjátok, hogy Orbán Viktor leváltható! Igen, le! Bár ez október 13-án nem érződött, ugyanis országos szinten 52%-ot szerzett a Fidesz-KDNP, a haverjaitok a moslékkoalícióval csupán 38%-ot kaptak! Az is igaz, hogy ez elegendő volt Budapest és néhány nagyváros átvételére. Még arra is van esély, hogy a haverjaitok nyernek 2022-ben, mert ti annyira gyűlölitek a “tolvaj” Orbán Viktort. Igen, mindez lehetséges.

De akkor az is lehetséges, hogy amit ti most természetesnek tartotok, kedves Tévéország lakói, azt többé nem fogjátok megkapni. Azért nem, mert a Rezsicsökkentés nem természetes, 2010 előtt nem volt. A családi adókedvezmények sem magától értetődő dolgok. A határvédelem sem, és az sem örökkévaló, hogy az országban biztonság lesz. Sőt, az állami támogatások, és az alacsony infláció sem magától értetődő! És az sem természetes, hogy Budapesten nincs dugódíj, vagy nincsenek BKV jegyáremelkedések, immáron évek óta. Sőt az sem biztos, hogy nem lesz ingatlanadó.

Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy amíg bámuljátok az RTL Klubot, böngészitek az index.hu-t, meg a hvg.hu-t, a 444-et, és közben igénybe veszitek az állami támogatásokat (rezsicsökkentés, nyugdíjprémium, családi adókedvezmények, ingyen tankönyv ingyen gyermekétkeztetés, ingyen gyermeküdülés..stb.stb.), és elmentek szavazni 2022-ben, az is bekövetkezhet, hogy mindennek vége lesz. Igen, vége! Ti ugyanis nem tanultok semmiből. Nem emlékeztek semmire, mert nézitek az RTL Klubot, és közben pörköltöt zabáltok. Nem kell ezen megsértődni. Ti nem jegyeztek meg semmit, ti gyűlöletből szavaztok, és csak a hasatokra gondoltok. De sose felejtsétek el, hogy amíg zabáltok a tévé előtt, és bámuljátok az RTL híradót, gondoljatok arra, hogy ezek a juttatások nem tartanak örökké. És akkor jönnek újra a kibaszott nagy áremelések!

Ezt jól jegyezzétek meg, kedves Tévéország lakói! Ha olyan szarul és ostobán fogtok dönteni, ahogyan azt tettétek Budapesten október 13-án, közösen, együtt fogunk szopni! Hosszú éveken át! Minden pénzetek el fog menni az energiaáremelésekre.

mindenszo.hu

 

u.i.: Akinek nem inge, ne vegye magára.

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bohár Tünde felszántotta a Hír Tv stúdióját – Videó

Hivatalosan is magyarellenes Fekete-Győr András: Román politikust támogat Fekete-Győr a magyar jelölttel szemben – Videó