in ,

Kedves ellenzéki szavazók! Tisztázzunk valamit!

Ideje tisztázni pár dolgot…

Kedves ellenzéki szavazó!

Először is szeretnénk jelezni, hogy semmiről sem akarunk meggyőzni. Arra szavazol, akire csak akarsz, sőt, Orbán Viktort is szívből gyűlölheted! Demokrácia van. És sajtószabadság. Október 13-án is lehetett látni, hogy demokrácia van: többek között Budapest, és 10 nagyváros az ellenzéké lett.

 

Akkor tisztázzunk pár dolgot:

  1. Az ellenzék Brüsszelben nem azért dolgozik, hogy a kormányt büntessék! Az országot büntetik! Igen, az országot. A Sargentini jelentés sem a kormányt, hanem az országot ítélte el. A 7-es cikkely megszavazása sem a kormányt, hanem az országot marasztalja el, bünteti meg. Az EU-s támogatások megvonása sem a kormányt érinti, hanem az embereket, akik majd nem kapják meg, az amúgy nekünk járó összegeket. A Brüsszelben csücsülő ellenzéki barátaid miatt a Te településed, a Te fővárosod, a Te országod nem fejlődhet! Tudod, kedves ellenzéki szavazó, Brüsszelben nem Fideszes, meg DK-s van, ott csak magyar van! Csakis egy csapatban játszhatnánk.
  2. Neked sem jár automatikusan minden. Sem a családtámogatás, sem a rezsicsökkentés, sem a magasabb fizetés. Elhisszük, hogy nagyon frankó elvárni a mindenkori államtól / kormánytól, hogy megadja azt Neked, ami jár: családtámogatás, magasabb fizetés, jobb közlekedés, jobb egészségügy, jobb oktatás, ingyen étkeztetés, ingyen nyaralás, ingyen nyelvtanfolyam, alacsonyabb rezsi, nem emelkedő rezsiköltségek, befagyasztott közüzemi áremelkedések, stb. Te most azt gondolod, kedves ellenzéki szavazó, hogy ez Neked automatikusan jár. Akkor emlékeztetlek, hogy ez Neked nem jár! Mert pl. egy másik kormány majd eltörli a CSOK-ot, a Babatkötvényt, a GYEST, a GYED-et, a gyermekek ingyen étkeztetését, és egy nem létező válságra hivatkozva megszüntetik a rezsicsökkentést.

Hogy mi következik ebből a két pontból? Semmi, kedves barátom. Csupán gondoltuk, hogy közlünk Veled pár tényt.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Még mindig nem zavarja a közvéleményt, hogy a milliárdos Gyurcsány egy lopott villában lakik???

Fricz Tamás felhívása: Fogni kellene Orbán Viktor jeleit!