in ,

Kasza Tibi: „Ezt vagy együtt oldjuk meg, vagy nem oldjuk meg” – Videó

Kasza Tibor: Vigyázzunk egymásra!

Kasza Tibor elmondta, több mint egy hete van otthon családjával önkéntes házi karanténban. Nem azért maradtak otthon, mert bármi bajuk van, hanem mert felfogták, ez az ország érdeke – tette hozzá.

 

Kérlek osszátok meg ezt a videót!

Kérlek osszátok meg ezt a videót! Hátha sikerül felnyitnunk azoknak a szemét, akik még mindig azt hiszik ez valami játék! Az utolsó órában vagyunk amikor még talán tehetünk valamit, mert ami ezután várhat ránk abba bele sem akarok gondolni. #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

Gepostet von Kasza Tibor am Freitag, 20. März 2020

 

Mint mondta: próbálnak mindent megtenni, és mindeközben fájdalmas azt látni, hogy tömegek korzóznak a plázákban, a fiatalok vírusbulikat tartanak, mondván, ők kevéssé veszélyeztetett korosztály. Ennek kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy ők felelősséggel tartoznak szüleikért, családjukért is.

Kasza Tibor kiemelte: a legfájóbb, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály, az idősek tömege van kint az utcákon. Arra kérte őket, hogy ezt ne tegyék, mert ezzel semmibe veszik az ország többi részének igyekezetét. Másrészt extra terhet rónak többek között az egészségügyben dolgozókra, rendőrökre.

– Most kell az összefogás, tartsuk be az utasításokat, maradjunk otthon! – mondta Kasza Tibor.

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Szövegelés helyett van, aki cselekszik – Időseknek nyújt segítséget a Fidelitas

Orbán Viktor kérése: „Arra kérem az idős embereket, maradjanak otthon!” – Videó