in ,

Karácsonyi gyűlölködők – Az anarchoszindikalista Konok Péter most Szikora Róbertnek ment neki

Konok Péter vérgőzös támadása Szikora Róbert ellen

Abban a pillanatban, amikor megjelent a Mandiner Szikora Róberttel készült születésnapi interjúja, azonnal lehetett tudni, hogy kiveri majd a biztosítékot a baloldalon. Nem is kellett sokat várni, Konok Péter vérgőzös támadást indított az R-GO frontembere ellen. Olvassák el ezeket a szavakat, érdemes. Tökéletesen megmutatja, hogy milyen emberek is ezek a túloldalon:

„Majd átsiklottam felette, hogy Szikora Róbert is hetvenéves lett. Zeneesztétikai, hovatovább zenefilozófiai munkássága jelentős. Nélküle sokkal nehezebb lenne definiálni, hogy mit értünk az alatt: hú b…zmeg, ez de páratlanul szar!”

 

Elképesztő!

Idézzük fel, hogy mi volt az az ominózus gondolat Szikorától, amivel ennyire a tyúkszemére lépett a szélsőbaloldali Konoknak. Gyanítjuk, hogy az alábbi:

„A mai világpolitikai helyzetet nézve persze sokszor eszembe jut, nagy szerencse, hogy Orbán Viktornak hívják a magyar miniszterelnököt. Amióta Orbán Viktor van, jó irányba megy a hon szekere. És bár sokan azt akarják bemesélni, hogy a magyar ember nem tudja, mit csinál, de rossz hírem van számukra. A magyar ember nem bolond, ezért van kétharmad ennyi ideje.”

 

 

Annyi történt, hogy a zenész nem hazudtolta meg önmagát, zseniálisan, a tőle megszokott eleganciával adott mattot a baloldali ellenzéknek. Ezt Konok Péter a szívére vette, és bosszútól vezérelve pitiáner módon leszólta Szikora Róbert művészetét. Az énekes örülhet, hogy ennyivel megúszta, ugyanis a vállaltan szélsőbaloldali történész, aki rendszeres szereplője az ATV Öt és a Magyar Hang online műsorának is, korábban a miniszterelnök halálát kívánta. De azt is mondta, hogy őt roppant mód zavarja a tüntetések békés jellege, és elszomorítja a radikalizmus, a Molotov-koktélok és a vér hiánya.

Nincs új a nap alatt, a Lenin-fiúk követői még mindig köztünk élnek, és folyamatosan mérgezik a közéletet.

 

(Csépányi Balázs, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Karácsonyi gyűlölködők – Az egykor a reptéren ökörködő, nyominger Hardy Mihály még karácsonykor is Orbánt gyalázza – Undorító

Fontos átszervezés következik! Váratlan döntést hozott Orbán Viktor, péntek éjjel jelent meg a kormányhatározat