in ,

Karácsony már készül a betelepítésre! Igen, betelepítésre készül!

Mutatjuk

Karácsony Gergely és stábja Londonban járt, hogy tanuljon az igen tisztelt Sadiq Khantól, a brit főváros muszlim városvezetőjétől, aki szerint egyébként a nagyvárosok velejárója a terror. A 2016 óta hivatalban lévő, pakisztáni származású polgármester regnálása alatt hihetetlenül elszabadult az erőszak Londonban, a savas és késes támadások mindennaposak, de a terrorcselekmények is folyamatos részévé váltak a multikulti életérzésnek. – Írja a pestisracok.hu

Karácsony Gergely, Dorosz Dávid és úttörőcsapatuk tehát hova máshova is mehetnének tanácsért és remek példák elsajátítása, megtanulása végett, mint Khanhoz. Karácsony Facebook posztban méltatta büszkén a találkozást, egy apró részlet pedig mindent elmond arról, hogy ki hogyan képzeli egy főváros működését, Budapest főpolgármestere ugyanis többek között ezt a gondolatot osztotta meg a nagyérdeművel:

London fontos példa számunkra, hogy hogyan tehető élhetővé egy nagyváros.

 

Nézzük meg, mit jelent az élhető London és Budapest közötti különbség, mert bizonyos dolgokban London tanulhatna a magyar fővárostól és nem fordítva.

KÉSELÉS, TERROR, KÁOSZ, LONDON

Karácsony képes volt leírni posztjában a fenti elképesztő mondat mellett, hogy évek óta nagy tisztelettel követi Sadiq Khan tevékenységét és úgy tűnik, hogy ez nem irónia, nem vicc, hanem komolyan gondolja. Ebben az esetben a budapestiek felkészülhetnek egy egészen másképpen működő nagyvárosi kultúra meghonosítására, ahol az erőszak az úr, ahol a késelés olyan természetes egyes kerületekben, mintha a pékhez ugrana be valaki egy kifliért. Nyilván olyan élhető helyre vágynak a magyar főváros lakói, ahol az afrikai bevándorlók hazaküldik Szomáliába és egyéb rendkívül biztonságos afrikai országokba nyáron a gyermekeiket, mert London annyira veszélyes, hogy ott is jobb helyen vannak. Ez lenne Karácsony Gergelynek a követendő példa? Ez lenne az élhető nagyváros és Sadiq Khan lenne az a polgármester, akinek tisztelettel kell figyelni a tevékenységét?

(Szabó Gergő, pestisracok.hu nyomán)

 

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – 10 milliárd forintból fejleszti a kormány a szülészeteket

Vége! Nem lesz 20 ezer forintos fűtési támogatás! Karácsony átverte a nyugdíjasokat!